❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Rindu Johor :(
Monday, June 2, 2014 | 0 comments

Hye. Elly bosan tak tahu nak buat apa malam-malam ni. Memang bosan gilaaaaaaaaa laaa weh! hahaha. Nak tengok TV takut ganggu semua tidur pulak so hanya mampu bukak pc je update blog. lappy kat atas malas nak naik. lol malas ke takut? alah dua-dua ^^

Sekarang ni kalau adik Elly takda pertandingan Futsat 3 Jun ni, mesti sekarang Elly kat Johor dah. OMG sedih gila kena tangguh balik Johor :( so ayah cakap balik johor 5/6/2014 yahooooo rindunya Elly kat Johor. Lama sangat tak jumpa Iejah hahaha. Banyak benda kitaorang plan cuti ni. Sebab dia free, Elly pon free so,, kerjanya hang lah. hahaha sebenanrya ada 2 plan je. Tapi bila dia cakap pasal "sesuatu" terus tambah 3 plan hahahahahahahahaha xD lawak seh

oklah Elly tak tahu nak cerita apa. Sekarang dah pukul satu hahaha jerawat Elly makin lama makin banyak masa cuti ni. So tiba masanya untuk buat sedikit facial treatment tradisional untuk hilangkan semua jerawat ni. Elly ikut cara tradisional tapi hasilnya jmemang bagus ceh ni iklan ke? Nak dekat sebulan tak letak telur kat muka lol tu yg muka teruk. Takpa cuti 2 minguu~~~

Timun pon pentingkkk. Madu dengan oat dalam telur tu lagi penting kk bye ^^

1:16 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*