❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
You are the best!
Friday, May 30, 2014 | 0 comments

Hye ^^ Alololo~~ comelnya BaekYeol ^^ hahaha. Menurut kalendar, Esok ialah hari terakhir dalam bulan May. Mananya esok ialah hari last Elly dapat jumpa kakak Elly dekat rumah :( Ya Allah cepatnya masa berlalu.......... Kakak nak masuk UTM dah. Elly takda kawan dekat rumah. kak~~~~~~~~~~~~~~~~~ sedihnya. Selama ni Elly dengan kakak Elly selalu tengok TV sama-sama. Lepasni Elly tengok sorang-sorang huaaaaaaa taknakkkk. Akak,, i nak tengok TV, tengok variety show dengan u kakkkkkkkkk TT_TT

Semalam Elly dengan BFF Elly , eh BFF lah konon gaduh. Siapa yang start dulu tu jangan lah cakap kk sebab setiap pergaduhan yang berlaku, semua Elly yang start dulu sebab Elly ni jenis yang panas baran. Lepastu Elly ni pulak jenis yang main lepas je semua hahaahha. Biarlah nak gaduh ke apa dah dia tu buat Elly macam Elly ni bukan kawan dia. bila ws dia semalam Elly pon ada cakap "apa yang aku update, dah terjadi" lol sila fahami ayat tu dan sedar kkkkkkkkkkk. Memang semalam takda mood dari pagi sampai malam. biarlah -.-

Bila cousin Elly, Iejah dapat tahu Elly takda mood, dia pon start lah perangai gila dia tu hahahaha. Seriously dia memang cousin yang terbaik lah! dia muda 2 tahun dari Elly tapi pemikiran dia jauh lagi matang dari Elly. Tapi bila dia berdua dengan Elly, matang tu memang kejap je hilang hahahaha. Memang lawak gila lah dia. Chat chat chat dengan dia, dia pergi cakap "hey you dekat KSL ada restaurant Jepun & Korea baru bukak. Don't worry dijamin halal sebab kat sana semua islam yang masak. Pemilik restaurant pon Islam" lol gila ke dia pergi cakap macam tu? Ni yang buat Elly lagi tak sabar nak balik Johor!!!! Daripada ada 2 plan je, terus tambah lagi satu plan, nak gi makan kimbab kat retaurant tu lol. Ni kena pujuk ayah, bodek-bodek ayah ni hahahahahaha. Harap-harap dia bagi lah sebab Elly pon nak juga rasa kimbab tu macam mana.

Tapi yang tak boleh blanya, ada ke patut si Iejah ni panggil Elly Datin Gayong. lol Rasa nak cekik-cekik je dia. Rasanya ni nama samaran ke 6 Elly yang dia pernah bagi. Pertama, dia panggil Elly monster sebab bila bangun tidur dekat kampung, tempat Elly yang paling berserabut, Lepastu apa yg Elly pegang selalu rosak :( lol. Kedua dia panggil Elly blank sebab kadang-kadang Elly ni menyakitkan hati. Tak tahu apa-apa lepastu buka berubah jadi blur lol hahahaha. Ketiga dia panggil Elly ustazah k-pop sebab Elly pernah sekolah agama, Elly minat kpop. Keempat dia panggil Elly ustazah Yan... arhhh... adalah sebabnya ye hahha. Kelima dia panggil Elly Datin Cangkul sebab dia cakap Elly dengan ucop tu kalau berdua, macma orang tua kaya-kaya dato' dgn Datin. Bila Elly marah dia panggil Elly DAtin, Dia cakap okk. kalau u taknak, i panggil u nenek GAyong lol. Nenek gayong tu jadi keenam lol ~~~~~~

Satu malam tu memang Elly rasa happy sangat and bertuah sebab ada orang dekat dengan Elly. Tak macam seorang makhluk tu.......... apa-apa semua Elly yang start dulu. Chat dia, WS dia semua Elly yang start dan Elly orang terakhir yang habiskan conversation. mesti chat / message Elly yang terakhir. Dari situ nampak snagat dia just nak gunakan Elly sebagai kawan dia lol. Dia akan start message Elly bila dia tengah kecewa, ada masalah ke apa. kalau hari biasa mana ada! sikit pon tak. Bila Elly sedih, dia cakap "Kau ok tak" bila Elly cakap "OK" dia cuma reply "k" lol apa bodohnya? Kalau BFF lah kononnya BFF dia akan tahu taw bila masa kita sedih, marah semua,,. Kalau kita buat slaah, minta maaf bukan sekadar "oh.sory" kepala otak kau minta maaf macam tu. Dua-dua sama asdfghjkloiuytrepqiofnbbcbxnaldfhggtyruiepwpq~!!!!!!!!

Ah lantaklah. 9th June nanti Boyfriend comeback yawwwwwwwwwwww!!! Rindu Boyfriend, Jo young Min, Lee Jeong Min ^^~~~~~ bye
5:09 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*