❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Upload song on kiwi6
Saturday, May 17, 2014 | 0 comments

Harini Elly nak ajar cara upload lagu dekat kiwi6. MAKE SURE EMAIL DAH CONFIRMED. Harap tutor ni membantu dan mudah difahami :) ikut je step dalam gambar ni. InsyaAllah dapat. Mulakan dengan bismillah dulu.










Sampai je step ke-4 ni, lepas habis upload, korang boleh click terus kat profile korang. 
(Account > Profile)



Tada~~ Ada tak? boleh ikut tak step yang Elly buat ni?



Kalau menjadi cakap, Kalau tak menjadi pon cakap dengan Elly. Jangan diam je. Tak faham pon cakap nanti Elly boleh terangkan semula. ok thanks. click gambar kalau tak nampak.
3:05 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*