❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Holiday mood is [ON]
Wednesday, May 28, 2014 | 0 comments

Hi. Assalamualaikum ^^ Lamanya tak update blog huaaaa rindunya dekat blog TT___TT. EYeahh finally exam is over yahoooo!!!!!! selama sebulan exam sekarang baru rasa tenang sikit. Walaupun exam kan,, Elly rasa bulan Mei ni lah bulan yang paling happy buat Elly hahahahahaha xD Kalau diungkit, memang gelak sorang-soranglah Elly jawabnya lol. Skin blog pon dekat 2 bulan tak tukar. Tak boleh jadi ni! Cuti 2 mingg kena cari masa sikit untuk kemaskini blog TT__TT

Tapi 1st June nanti hari yang paling menyedihkan dalam hidup Elly. Whuaaa kakak Elly dapat masuk UTM dekat KL. Tahulah KL dengan Pahang tak jauh. Tapi Elly ni bolehlah rapat juga dengan kakak Elly. Dia masuk U tu bukan hostel yang 2 minggu sekali balik. Tinggalah Elly sorang anak perempuang dekat rumah :( Tak best Elly takda orang nak kacau.

Tapi bulan 6 ni pon happy jugaklah! Sebab nak masuk bulan Ramadhan. Alhamdulillah tak sabarnya Elly nak puasa, haha lol Sebenarnya tak sabar nak shopping raya je kot lol hahahahahaahahah ^^ . Tahun ni tema raya family Elly warna PINK WELKKKKKKKKKKK. Masa Elly dapat tahu adik Elly pilih Pink, meremamng bulu roma Elly. Pink>? Tapi tahun ni Elly takda hak nak bantah warna yang diorang piliih sebab dah 3 tahun berturut-turut Elly pilih warna apa lol sekarang ni Elly bagi chance dekat adik-adik Elly pilih. Lantak lah pink ke apa,, i dont care. Mesti Fyra gelak tengok Elly pakai baju kurung pink hahahahahaha xD

Lol baju semua tu x penting. The most important in my life is........................ MASCARA hahahahahah mascara wajib ada~~~Bulan 6 ni pon banyak juga plan Elly masa cuti. hahha/ minggu pertama Elly still dekat Pahang lagi sebab Ayah ada kerja... Susahlah kerja kat mahkahmah. Tak boleh cuti satu hari pon :( dalam minggu kedua tu,, macam-macam benda Elly nak buat dengan cousin Elly. hahahahaha. Mula-mula nak pergi KSL lol buat apa dekat KSL? Gi kedai kpop lol. Lepastu kitaorg plan nak pergi KPOP WORLD dekat Jusco whoaaa lamanya tak pergi situ. Money money duit duit plsss jatuh dari langit lol hahahaha. Bila lah nak hujan duit ni? Sah balik Pahang nanti bankrup lol >.<

Lepastu........ Ada cousin Elly kawen bulan 6 ni yeppppiiiii~~ Tapi ayah takda :( ayah pergi indonesiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :( Sebab tu kitaorg semua naik bas lol. naik bas ramai-ramai best yoo!!! Apatah lagi semua family belah mak naik bas, buat rombongan dari Johor ke KL waaahhhh bestya tak sabar.! Abang Amy kawen hari Ahad lol semua cousin-cousin Elly ponteng tak sekolah hari Ahad, hahaha Daebak!!! Arghhhh bestnya macam tak sabar pulak nak bulan 6 ^^. 

Elly tak tahu nak cerita apa hhahahahah sebab dah lama sangat tak on blog tu rasa kekok sikit kot. hehehe~~ Tapi naik cuti nanti ada problem jugak. Result exam :( Mana taknya dalam banyak-banyak subjacts yang Elly amik, BI je sempat siap. Yang lain semua hampehh ada yang tak siap. Elly tak tahu kenapa  Elly buat paper BI tu macam senang sangat tapi budak lain semua cakap susah. Ni yang Elly takot sebab biasanya yang senang tulah markah kita down. Elly takot sangat. Account jangan cakaplah memang tak siap. Mana taknya. ada 5 soalan. soalan no 3 dia bagi 15 dokumen. Tahu tak masa exam hanya 2jam gila ke? Mana nak siap? Soalan no 3 tu pon Elly siap 7 dokumen je ishh memang geram lah. Habis semua soalan no 4 dengan 5 tak siap satu apa! sdjfjjhjgjbnskftyhehqoopgjhcbcgh!!!!! INGAT ACCOUNT SENANG KE. SAMA JE TARAF DENGAN ADD MATH!!!!

Cuti 2 minggu ni rindulah Elly dekat utusan dengan Yan :(  Apalah yang diorang buat agaknya. SEdihlah tak dapat tengok diorang. ok bye nak cari skin pulak lol ^^

2:55 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*