❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Random update~
Monday, March 17, 2014 | 0 comments
Suddenly I'm falling in love with this guy? Oh yeah Sehun? hohoho xD

Hi Asslamualaikum rasa macam dah lama sanagt Elly tak update random dekat blog ni kan? Balik-balik cerita cerita yang bukan bukan je hohoho.

Elly tak tahu nak update apa pon so merapu jelah ok~ Harini Elly tak pergi training netball sebab memang betul-betul malas!!! Biarlah cikgu nak buang nama Elly pon Elly dah tak peduli okay! Elly tahu kalau Elly datang pon rasanya cikgu akan pilih budak-budak tingkatan 5 je sebab tiba-tiba ramai budak form 5 masa perjumpaan netballer ishhh dari situ Elly dah hagak cikgu akan pilih Form 5 untuk wakil sekolah maklumlah~~~~ Nak habis sekolah kan,, markah koko kena lebih lah kononononononono nya~~ 

Terutamanya adalah seorang Kakak ni dia tu pandai cakap orang itu ini tapi dia tu tak sedar. ni memang elly tengah kutuk dia apasal? Ish menyakitkan hati je~ Nasib dia F5, tahun depan dah keluar dari sekolah tu shuhh,, hahaha xD

dah bye eh?
5:53 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*