❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
EXO-M or EXAM ?
Monday, March 3, 2014 | 0 comments

EXO-M or EXAM? haha both. lol. Cuba sebut EXO-M laju-laju bunyinya hampir sama je dengan Exam kan? hahaha Ni sunbae dekat sekolah Elly yyang buat >.<

Actually Ni baju test Ujian 1 tapi susahnya bukan main lagi. BM tadi ok sikitlah kan Tapi yang tak puas hati dekat Math dengan Account. Naik pecah kepala Elly fikir taw apatah Elly ni jenis yang malas mengira tapi Elly suka sangat kira duit~ hahaha xD Math adalah dalam 3 soalan tak siap sebab tak cukup masa. Account lagilah! berapa banyak soalan tinggal macma tu je. Mana taknya masa 1 jam Nak buat kunci kira-kira dengan persamaan Akaun tu ambil masa 30 minutes satu soalan. Naik berang Tajvenjit tadi hahaha.

Masa exam Account muka Shan nampak gila stress. Taj venjit pon sama semua fokus dekat kertas masing-masing. Tapi Elly ni yakin sangat baru P1 mesti dah fail account :'/ Elly punya kertas tah apa-apa -.- Kunci kira-kira tu Elly sempat buat kotak T dia je. Dalam tu satu nombor pon takda. Budak cina pon sama Elly tengok ramai yang kosong. Semua siap kotak T je hahahaha xD Lawak ker? O.o

Yang buat Elly trss sangat ialah esok. Ishhh memang tension sangat taw! Esok dahlah exam science tapi alhamdulillah Science ni bolehlah bawak jugak haha. Esok exam Science, Perdagangan, ICT, Sejarah, Agama memang Elly tak tahu nak bacayang mana satu!!!!!!!! Perlukah cikgu sumbat semua exam dalam satu hari? Nak tahu tak rabu exam apa? Rabu exam ENGLISH! ENGLISH JE SATU SUBJACT SIAPA TAK SAKIT HATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Berapa banyak subjact nak di sumbat ke hari selasa tapi rabu 1 je. bye

Ish 'budak' ni boleh pulak dia ketawa. Aku? Fokus exam je~~~
5:58 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*