❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
End of Holiday
Sunday, March 30, 2014 | 0 comments
 

Assalamualaikum,, hye readers ^^ actually Elly happy sangat holiday bulan 3 ni wuhuu walaupon tak banyak pergi bercuti,, balik kampung pon ok ^^ patutnya ayah plan nak gi holiday tapi disebabkan ramai cousin cousin kawen,, tu yg tak kesamoaian nak pergi holiday :( tu agak mengecewakan sikit tapi daebak!!!! 

Alhamdulillah majlis kawen diorang semua berjalan dengan lancar. Elly balik kapung belah ayah dulu. Masa otw nak balik tu, Ayah Elly tanya kenapa Elly diam je dalam kereta sebab biasanya suara Elly yg akan paling didengari hahaha. Lepas tu mama cakap "sayang nak tinggal Running Man lah tu kan... dulu pon macam ni. macamlah channel 393 tu takda kat rumah tok" Elly pon jawab "memang takda poon. Atok amik astro biasa je kan.." Kakak Elly pulak sambung "Rumah tok comel kan baru pasang astro biond. takkan kau tak tahu kot" "ye je astro biond tah tah astro bias ahuaaaa Jihyo , kwangsoo i miss youuuuuuuuu " lol tapi seriously hari ahad pagi, Elly balik rumah to comel, iaitu rumah atok belah mak, memang terkejut gila,,, rumah atok dah siap dibesarkan dan banyak sangat bilik memang best. tapi yg paling Elly terkejutnya, rumah atok ada 4 TV LCD masuk TV PS, ada 5,, masa tu nak terkeluar biji mata elly tengok TV sebanyak tu, lepas salam atok, Elly cepat-2 bukak TV kat ruang tamu and yahooooooooooooooo ATOK PASANG ASTRO BIOND WHUAAAAAA HAPPY GILA ELLY TIME TU MEMANG TAK TERKATA!!!!!!! Ada 5 Tv tapi cuma 2 tv je pasang biond, satu lagi astro biasa ceh cayokk lah atok! 

esok pagi, masa Elly tengah tidur, dengar orang bising-2 kat dapur masak sebab cousin Elly nak nikah pukul 2 nanti, hari selasa sanding hmm memang busy,, bila elly keluar je dari bilik, amik tuala kat belakang pintu, baru je bukak pintu bilik, ada si 'gila' ni buat elly marah. agak-2 lah nak tarik rambut elly pon kalau ye pon berilah salam dulu, siapa si gila tu? shah iqram tu lah!!!! walaupun shah ni tua setahun dari Elly, tapi elly tak panggil dia abang shah macam cousin2 elly yang lain panggil. hahaha. lepas dia tarik rambut elly, dia bagi elly kotak. hahah dia kata hadiah pmr lol 4A je malu sebenarnya nak amik hadiah tu tapi bila tgk dlm tu jam,, elly terus senyum. elly ni memang suka sangat jam tak kesah jam berapa ringgit pon kalau namanya jam,, elly suka sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dah kawin lol,, hari rabu takda cousin elly kawen so elly dengan cousin elly kak ecah pergi shopping dekat CS whoaaa lama gila tak pergi sana . 4 bulan kot eh? elly kalau pergi sana memang takda kerja mesti pergi kedai kpop punya~ banyak jugak barang Elly beli hohoho ^^ tapi elly beli barang yg bergunalah kalau setakat poskad, poster, headphone tu bagi elly tak berguna wakakakakaka xD tak sabar nak naik sekolah. Lepas tu kitaorg pergi jusco,, elly nak beli mekap lol sedara nak kawen kenalah pakai lawa-2 lagipon sedara elly ni bukan sebarangan orang. So lepas pergi kedai kpop, Elly gi jusco untuk ke Etude House hehehe kedai mekap korea lol elly suka lip balm dia ^^

Tapi ayah elly ni bising lah suruh elly amik lesen motor. nak amik lesen ni ada 3 step, satu step iaitu dengar ceramah 8 jam elly dah lepas, tinggal test motor whuaaa im not in mood lah nak amik,, nanti-2 lah ayah elly amik step ke 2 yee ^^ lepas tu naik bulan 4 ni memang busy gila elly. Minggu kedua hari isnin, elly masuk pertandingan forum. selasa, rabu, khamis, elly pergi khursus prs dekat kuantan 3 hari 2 malam. minggu ke 3 ada sepupu elly punya ada hahaha 2 pupu elly kawen ishh semua org kawen ni kenapa? hahahah lepas tu ada pertandingan netball, pasuh mesti ada kem pengawas whuaaaaaaaa busy :(

 

 Sekarang dah pukul 2 pagi elly masih tak tidur. esok dahlah nak balik pahang dah hahahaha xD nak buat macam mana masa ni je berok band laju wakakakakakka xx

sebenarnya elly tak tahu nak cakap apa~ i want exo jacket and watch xx
2:10 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*