❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
49 Days lol
Monday, March 17, 2014 | 0 comments

Takda apa pon yang nak diposkan harini. Hanya untuk bersuka ria Bilalah 49Days nak start ni,, walaupun cerita tu Elly dah pernah tengok, tapi rasanya lagi syok kalau tengok kat TV dari tengok kat onl dulu. Ni cerita 2011 tapi nak buat macam mana dia repeat kat SBS 393 ni~~ Tapi best jugak cerita tu taw.

Kadang-kadang jalan cerita tu pon rasnaya sama dengan hidup Elly hohoho. Elyl diibaratkan Shin In Jung , Kawan kepada Shin Ji Hyun yang koma tu. In Jung tu kan dia nak balas dengam kat Family Jihyun sebab Family dia suka pandang rendah dekat dia dalam keadaan tak sengaja / tak perasaan hohoh memang sama gila !!! Kadang-2 Elly ni benci jugak dekat "seseorang" tu tapi tak fikir nak balas dendam sebab kononnya  dia tu "kawan" Elly lah. Kawan ke suka meniru gaya orang? Makeup bukan main tebal pakai pergi sekolah hahahahahahaha xD Tapi Elly sakit hari dengan dia bukan sebab mekap ok~

Dia ingat Elly ni kembar dia ke sikit-sikit nak ikut Elly? Elly pergi mana semua nak ikut, Elly pakai apa, Elly beli apa semua dia nak jugak! Bila dah beli, menunjuk pulak tu depan-depan eh macma aku takda je apa yg kau ada sedangkan kau tu yang tiru aku ikut apa aku buat taw ish!

haha emo pulak update pasal 49Days ni takpa lagi 30minit je esok dah episode ahkir huhuhu 3 air mata dah berjaya dia dapat,, btw, Elly nak dekat Utusan tu hohohoh handsome gila tapi kalau Utusan tu perangai dia macam Han Kang lagi Elly nak ni tak perangai suka marah-2 orang hehe bye.

Tapi Elly lagi nakkan dekat lelaki atas ni hahahahaahhaah xD
6:01 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*