❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Yeahh I'm getting old :(
Thursday, February 27, 2014 | 0 comments

Assalamualaikum semua hmm Actually harini Elly tenang sangat sangat sebab masalah Elly dah selesai tadi. Lama juga Elly dengan Fy dalam bilik kaunseling tu sebab semata-mata nak settlekan kes tu. Hmm janganlah fikir apa bukan Elly yg kena kaunseling~~ Sebenarnya Elly ni pelapor je ada orang yang cari pasal dengan Elly. Orang tu yang kena kaunseling Elly ni tukang dengar jelah apa yang cikgu "berucap" dekat dia tadi. Tapi sekarang Elly taknak cerita pasal tu sebab hal remeh malas nak ungkit -___________-

Actually cuma tinggal 2 hari je lagi and im getting.............................. young old lol. Tinggal 2 hari je lagi Elly cukup 16 tahun Alhamdulillah dah 16 tahun Allah bagi Elly hirup udara segar dan nikmati ciptaanNya. Tapi umur dah makin tua,, orangnya masih macam budak ._. bak kata Rohaya, Shankari dengan Fy,, Elly ni macam kartun.. jahatkan diorang panggil Elly kartun :( Lagi-lagi si Fy ni hahahah.

Tapi yang paling Elly tak sabarnya,, Elly nak amik lesen motor yohoooooooooooo!!!!! Tak sabarnyaaa nak amik lesen motor hahaha. Elly ni bukan kaki rempit kk. Memang lah reti bawak motor tapi Elly ni tak sosial kk. Elly tak bergaul bebas kk.. Elly gunakan kepercayaan yang mama dengan ayah Elly ni dengan sebaik-baiknya. Dari umur 12 tahun Elly bawak motor elok je mana. Elly naik motor just nak pergi kedai, Sekolah dengan lepak dekat rumah Fierra tu je kkkk.

Tapikan Elly rasa birthday tahun ni kurang best kot cehh. haha Tahun lepas punya best sebab Jo Kwangmin dari group BOYFRIEND,, kenal tak?? kenal takk??? dia wish Happy birthday dekat Elly hahahaha percaya tak? Elly pm dekat official boyfriend fanpage, yang esok birthday elly,, masa tu petanglah lepas balik sekolah. malam tu elly on fb, hmm dia tak reply maybe belum baca kot. Tapi esoknya i mean,, 1st March, pukul 8.45pm kalau tak silap Elly on fb ada message. Bila click terkejut gilaaaa!! rupanya reply dari boyfriend official fanpage tu naik gila elly dibuatnya. dia tulis [kwangmin] "happy birthday to you and happy always" dalam korea lol elly translate guna google translate hahahahahah xD masa tu memang terkejut tahap gilaaaaaaaaaaaaaa hahaha Tapi Elly harapkan Youngmin yg reply ni kembar dia pulak yg reply :( hahahahahahah.

Tahun ni macam takda apa-apa je yg akan berlaku hmm.. Elly nak kasut sukan baru~~ Elly nak kasut sukan warna gold sebab sekarang gold tu melambangkan macam-macam bagi Elly. Tapi ayah Elly tu macam taknak belikan je kasut sukan baru kan hmm tu yg elly ras amacam Elly nak stop main netball. Nak buat macam mana........ bye malas nak bebel hahahaha xD


New quote: "I think it's a miracle for two people to like each other at the same time. One day, I will have this miracle too right?"

6:14 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*