❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Stupid boy does not know what love is!
Thursday, February 6, 2014 | 0 comments

Hi. Rasa macam dah lama sangat Elly tak update blog secara random. Asyik asyik post Ga jekan haha. Seriously I really really really hate my schoolday and my male classmates except a few student. They are such a ************* arghhhh seriouslyyyyyy i'm soo mad now! Kenapalah ada makhluk ni. Dah form 4 tapi perangai SubahanAllah~~~ Dah berapa banyak kali keluar masuk mahkahmah perangai still tak ubah. tu lain cerita ni satu lagi cerita. Salah ke kalau kita nak suka orang tu dari form 1? Sepatutnya kau tu bersyukur sikit ada orang yang setia menunggu kau. Rasalah bersyukur sikit kalau ada orang suka kita. Daripada cinta bertepuk sebelah tangan macam aku ni! sampai bila bila rasa takda orang sayang aku taw! 

Cuba kau fikir balik, kau tu gemuk, perangai takdalah sebaik mana, nak kata bodoh tak, pandai pon tak, kaya tak miskin tak. bila fikir balik senang ke orang macam kau ni, nak dapat orang yg setia suka dekat kau dari form 1 sampai sekarang form 4, orang tu still suka kau kenapa takda rasa bersyukur dalam hati kau? Kau fikirlah bukan senang tau orang nak suka dekat kau dengan ciri-ciri fizikal kau macam tuh!. Tapi asal sikit pon kau tak hargai haaaaa??!!!!!!! Tahu tiap-tiap hari nak menyakitkan hati orang. Bila cikgu mengajar biadab ok fine! Apa yang kau buat dekat aku dengan Fy, sumpah aku tak maafkan selagi kau tak melutut minta maaf. Kau fikir harga hati kitaorang ni murah sangat ke sampai kau nak mainkan macam tu sekali? Walaupun kau tu benci sangat dengan orang yang suka kau tuh, sekurang-kurangnya takyah lah nak kutuk maki hamun dia! Memang kau ni tak tahu apa tu cinta, apa tu suka, apa tu sayang! Sebab kau tu lelaki yg takda perasaan k!!!!

Dah bertahun tahun benda ni jadi tapi sikit pon hati aku dengan Fy tak ubah suka dekat korang dua. Kitaorang dah buat macam-macam nak stop sukakan korang tapi tak boleh sampai tahun ni masuk 4 tahun weh!!! EMPAT TAHUN KAU TAHU???!!!!!!!! Berapa lama hati aku dengan Fy ni menderita sebab sakit hati tengok kau dengan orang lain pernah kau fikir?! Tapi betul apa aku nak cakap ni aku dengan Fy tak pernah fikir nak balas dendam walaupun semarah mana kitaorang. Yang Fy tu cakap dia macam nak bunuh semua orang je dalam kelas 4 Hemah tu -.-Aku selalu nasihatkan Fy "Jangan fikir / plan nak balas dendam. Sabar dan senyum mesti nanti terbalas sendiri" Then bila kitaorang fikir gitu, mesti apa yg diorang buat tu akan terbalas DEPAN MATA KITAORANG! Masa tu Alhamdulillah jelah --'
dah bye sakit hati sangat hahaha.

Elly nak minta maaf bagi penggunaan "aku" untuk oppa dan unnie atau orang yang lagi tua dari Elly. Yang lagi muda tu takpalah k tapi please jangan cakap Elly kurang ajar melainkan awak yg kurang ajar hahah bye --'
6:43 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*