❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Stay Strong Ken
Sunday, January 26, 2014 | 0 comments
"aku dah kata aku penat, berani kau cari pasal dengan aku"

Hi. Sebenarnya harini kan Elly dapat banyak sangat call dari family Elly dekat Johor sana. Satu-satu call masuk sebab apa? Sebab cousin-cousin Elly dah nak kawen??? Elly akui memang cousin-cousin Elly belah mak semua dah besar semua dah habis sekolah tapi kalau balik kg dia still layan kitaorang yang perangai macam kebudak-budakkan dia memang sangat sangat sporting!! Tapi kalau dia dah kawen mesti balik kg nanti dia tak macam budak-budak. Hmmm Sedihnyaaaaaaaaaaa.

Tak lama lagi kakak Elly pulak kawen eh? Kakak Elly tu baru je habis sekolah amboiii Elly ni nak sangat dia kawen cepat-cepat ke hahaha? Tapi nanti kakak Elly dah nak masuk U hmm~~ sorang-sorang lah Elly dekat rumah. Karangan Elly takde orang nak jar. Eh ajar ke tolong buatkan? huh? O.o

Masa Elly balik dari pada merentas desa, ada je orang kacau Elly dekat rumah. Orang nak rehat sikit ada je budak ni nak makan isshh. hahaha Dia tak tahu ke yang kakak dia ni lari bersungguh-sungguh untuk dapatkan nombor 50 kebawah? And now Peha Elly belah kiri bengkak betil belah kat\nan pon nampak lagi besar lagi belah kiri sebab bengkak. Tambah lagi dengan si Rohaya gi tekan betis Elly masa hari Sabtu dekat sekolah. Nak sepak dia tak mampu............................

OMG ni satu post pasal si Blogger Famous, Ken Eriksen. Seriously dia dah stop blogging? Jinjja??!!! Ya Allah dia tu boleh dikatakan kawan Elly dalam dunia blog ni juga lah. Walaupun Elly cuma kenal dia tak sampai setahun, tapi dia tu baiklah jugak. Apa yang Elly merapu dekat cbox dia, dia layan je hahahhah walaupun soalan Elly takda kena mengena dengan dunia blog. Contoh soalan paling bengong Elly pernah tanya dia "Tinggi Ken berapa?" hahahha dan paling gila Elly pernah anggap dia perempuan tapi bila Elly baca dia punya bio, dia namja -.- memang tercenggang Elly masa tu.

Apa-apa pun Ken Elly berharap sangat Ken dapat kembali kedunia blog ni please.... Elly suka sangat hasil tangan Ken. Oh ya lagi satu Ken ni sebaya dengan Elly itu yang Kitaorang guna nama kalau dia lagi tua/muda dari Elly, Elly akan panggil dia Adik Ken/Abang Ken macam Elly panggil Abang Apis lol merapu lagi hahahhahaah.

Ken Elly pon nak ucap terima kasih sebab kawan dengan Elly /ceh -.- dan sorry kalau skin Ken ni Elly ada edit/ gondam basecodes. ok. Happy always :) bye


3:41 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*