❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Happy New year Happy School Day
Sunday, January 5, 2014 | 0 comments
Assalamualaikum. hai ini lah post pertama Elly untuk tahun 2014. Happy New Year bloggers and welcome back to school for students. Tahun teruk Elly dah berlalu I wish this year is better than last year InsyaAllah.

Pejam celik pejam celik dah 16 tahun ibu bapa Elly jaga Elly. Alhamdulillah 1Januari 2014 Elly masih di beri peluang utuk melihat dunia dengan tubuh badan yang sihat. Sekolah pon ok je... Tapi cuma berpisah dengan BFF lah. kelas kitaorang dah lain :(

Tapi Elly happy sangat walaupun terpaksa lain kelas dengn dia. sebab Elly dapat masuk kelas yang Elly dah lama tunggu iaitu kelas Kedua. kelas kedua ni bagi siapa yang amik aliran ICT/Perdagangan lah. Kelas pertama siapa yang amik aliran Sains. Alhamdulillah Elly dapat buat pilihan sendiri walaupun aliran PD ni di pandang rendah oleh semua orang. Normal lah aliran sains budak cerdik pandai je masuk dan akan dipandang tinggi. Elly nak masuk kelas PD sebab takut SPM nanti tersangkut dekat science. Takkanlah nak masuk kelas sains semata-mata nak di pandang tinggi bukan belajar? hati niat lain baik janganlah. ye ini untuk perli seseorang hahahahahah.

Itu yang pertama. yang kedua Elly happy sebab Mungkin fikiran Elly stabil sikit sebab Elly tak jumpa seorang cikgu yang suka sangat cari gaduh dengan Elly. Elly tak caei pasal pin dengan dia tapu dia suka cakap Elly macam macam. Elly tulis nama Elly dalam Hangul pon dia boleh cakap Elly macam macam tapi masa tu Elly diam e walaupun dia malukan Elly depan orang ramai. biasanya cikgu perempuan mulut macam tu tapi ni cikgu lelaki hahaha Cikgu tu guru kelas kelas Sains Alamdulillah Elly masuk kelas PD ;)

sebab yang ketiga sebab Elly sama kelas dengab crush Elly hahaha. Dah masuk tahun ni dah 4 tahun Elly suka dekat dia. kalau dikira balik,Dah 6 tahun Elly sama kelas dengan dia hahahha jodoh kot hahaa perasannya~ Dekat kelas pon Elly duduk dekat je dengan dia. Elly jadikan dia kunci semangat untuk Elly belajar hahahahah gediknya kau ni Elly!

Tapi kan Elly tak suka lah dekat seorang ni yang suka sangat nak meniu guna nama orang lain. for example Elly cakap dia boleh tak buat benda ni. then dia try buat tak boleh tapi mesti dia akan cakap "adik aku boleh" "ayah aku boleh" " mak aku pandai" " atok aku reti" or what ever else tapi bila Elly suruh adik ayah mak arok nenek kakak dia buat,tak boleh jugak hmm   nak buat macam mana.. hahah ok bye maaflah kerana terkasar bahasa.
2:01 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*