❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Bengong Namja-.-
Wednesday, January 29, 2014 | 0 comments

Hi. Elly nak tanya adakah hari ni hari sakit hati sedunia? Dekat sekolah tadi, Elly sakit hati. Balik rumah kakak Elly cakap jangan cakap dengan dia sebab dia tengah sakit hati. Bila on je pc, Aduhaii dekat fb dengan twitter semua update marah-marah kenapa? Takkan satu dunia period kot eh? Maaf terkasar bahasa.

"Why does first love hurt so much?" But Elly punya first love takdelah sakit banyak mana. Tapi cuma cinta 4 tahun Elly ni yang pedih sangat sangat. Seriously I need painkiller. My heart break so much. Memang sakit sangat cinta syok sendiri / cinta tepuk sebelah tangan. Kenapalah namja tu bengong sangat sampai 4 tahun Elly suka dia langsung dia tak perasan? Suka sangat menyakitkan hati orang tak tentu pasal. Tapi kadang-kadang tu jadi baik dengan Elly, terlebih baik pula jadinya -.-

Elly rasa dia dah tahulah Elly suka dia. Hmm. Sebab Elly pon perasan juga bila Elly texting dengan dia, mesti style lain tak macam Elly text Fyra hmmm. Tapi apa-apa pun alhamdulillah dia masih juga bercakap dengan Elly walaupun cara dia tu memang suka sangat cari gaduh dengan Elly. DAripada tak bertegur langsung lagi sakit jiwa Elly ^^

BTW, Masa Elly pergi Langkawi 17 Januari haritu, Elly ada beli jam dekat sana seriously jam berjenama pon jadi murah taw dekat sana. Yang beratus-ratus jadi puluh-puluh je sebab Langkawi kan negeri bebas cukai. Sebenarnya Iphone tu murah je tapi sampai Malaysia jadi hampeh sebab cukai lol. So Elly pon beli lah jam baru dekat sana memang wajib bagi Elly kalau pergi mana-mana beli jam / gelang hahahaha. Masa tu Elly terpandanglah satu jam tu warna silver keemasan tak mahal pon murah je maklumlah bebas cukai ^^ So Elly pon beli. Bila dah beli tu Elly tenung je jam tu... then suddenly Elly gelak. HAHAHA Sebab apa? Sebab jam yang Elly beli tu sama dengan "Namja" Yang Elly suka sejak 4 tahun lalu hahahahaha. Bila Elly pakai jam tu pergi sekolah, Hehehehehe. Nampak betul-betul macam kitaorang couple hahahahah miang tak tentu pasal -.-
7:24 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*