❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Pmr result is coming soon
Wednesday, December 18, 2013 | 0 comments

hi. rasa macam dah lama sangat tak update blog. Alamdulilah Elly dah selamat sampai Pahang.…

Axually kitaorang balikni tak dirancang. secara mengejut sebab result pmr keluar 19/12. Elly baru tahu hmm..  agaknya berapa result Elly? Elly memang takut sangat!!!!!!

Agaknya Elly dapat lawan kakak Elly tak? arghh takutnyaaa and kalau result Elly teruk Elly akan jarang onl sebab laptop atau phone pasti akan dirampas oleh ayah tersayang :(

Bestie Elly dah ada 4 A dalam tangan untung sangat dia tawwww. Bijak boleh lah Elly ni pemalas sangat tapi on tweet rajin!!!!

sepanjang balik kampung Elly jarang tahu info pasal Boyfiend dgn Exo ayah Elly asyik call Elly lepastu buat Ely sakit hati cakap Exo dgn T-ara comeback Elly ingat dia tipu rupanya betul -.- tapi sekarang semua show Exo dgn T-ara Elly dah tengok. balik rumah terus utamakn lappy baju dalam beg tak masukkan dalam almari. cuci muka pon dokkk hahahhaa.

ok bye guna phone malas nak cerita pepanjang wakakakkakakaka
3:45 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*