❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Appa mianheyo
Monday, December 23, 2013 | 1 comments
hi. harini Elly nak share pasal result PMR Elly. Walaupun tidak berapa baik macam budak-budak lain tapi Elly bersyukur sangat. Berkat usaha Elly, Elly cuma berjaya dapat 4A full result? mian i cant tell you...

Pagi tu sebelum Elly amik result dekat sekolah Elly dah check guna sms dah pun. Macam kakak Elly buat masa dia nak amik resukt dulu. Target Elly memang nak lawan dia. Dia dpaat 6A1B tapi Elly kurang 2A dari dia. memag sedih sangat masa tu. BFF Elly Fyra dapat 2A B belambak. result Elly ada C :(

Ely pergi sekolah dengan mama Elly. Masa Elly amik result dekat cikgu, cikgu cakap muka Elly stady je. sebab apa? sebab Elly dah tahu dulu result Elly. MasaElly jumpa cikgu, Cikgu cakap "Tahniah Elly awak pelajar melayu paling terrer dan paling cemerlang" Then Elly cakap cikgu 4A pon cemerlang ke? ada C lagi -.- cikgu cakap awak dah taw? Elly cakap je lah dah - h lol memang rak dinafikan sekolah dekat sekolah cina memang susah. Nak lawan budakcina memang susah sangat. Math diorang tingi-tinggi tu tapi Elly pernah 3 kali fail -.-

Balik rumah Elly tunjuk aah Elly result. Muka dia memang macam nak marah sebab result Elly tapi dia tak marah. Elly pon takut jugak tapi lepas tu dia cakap "kalah dengan kakak lagi!" suara ayah agak keras dekat situ tapi Elly angguk je. tak lama lepas tu ayah Elly cakap"its okay asalkan ada A. Kurang 2 je dari kakak." tapi jelas kedengaran suara ayah yang agak kecewa. Memang jelas gila suara dia kecewa. Ayah Elly minta maaf sebab tak dapat tunaikan permintaab ayah. Elly kalah dengan kakak buat kali ke 2.....

semalam lepas ayah balik kerja ayah Elly cakap Elly nak hadiah apa tapi jangan lebih RM400 sebab Elly dapat 4A je. Elly happy sangat masa ayah cakap nak hadiah apa tapi bila Elly fikir balik.. rasa tak layak nak terima. Macam memalukan je dpaat 4A je,nak dapat hadiah. So Elly cakap dekat ayah Elly taknak apa-apa. walaupun Ayah Elly tan marah dengan A ciput tu,Elly tetap tak selasa. Elly macam nak ayah Elly yang lama. kurang A mesti marah. tapi sekarang dah takde. Elly pula rasa bersalah.

Ayah Elly nak minta maaf kalau Elly buat ayah kecewa lagi. Elly akan cuba silap Elly akan memperbaiki segala kekecewaan ayah satu hari nanti. walaupun ayah tak marah dengan result Elly,Elly takkan ulangi lagi. Elly dah tak fikir semua benda pasal Elly yang Elly nak buat sekarang cuma ubat kekecewaan yang Elly dah buat sebanyak 2kali. Elly cuma nak ayah doakan kecemerlangan Elly dan minta restu ayah dengan mama dalam apa jua yang Elly lakukan... Kalau ayah baca ni ayah jangan lupa bagi feedback taw. terima kasih

bye.~~~~
3:17 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*