❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Thanks :)
Wednesday, November 20, 2013 | 0 comments
 

Asslamualaikum.. First sekali Elly teringin nak ucap berjuta-juta ribu ratus puluh belas terima kasih dekat bff Elly Fy sebab dia dah banyak tolnog Elly. Dia hentam je semua cerita asalkan dapat tipu si Razwan tu. Alhamdulillah setakat ni semua berjalan dengan lancar...... Dia tak syak apa-apa.

Actually Elly ni bukan sengaja nak tipu dia. Cuma dia paksa Elly terima dia. Elly tak boleh terima sebab dia tu sosial sangat. betul Elly cakap. Elly bukan nak kata Elly ni baik tapi Elly rasa sekurang-kurang-2nya Elly dengan bff elly tak sesosial dia. Maaf ni bukan niat nak mengata tapi kalau dia baca ni Elly harap dia boleh faham.

Tapi Elly tak sangka Fy boleh tolong Elly sampai macam tu sekali. Memang terkejut tengok apa yang dia cakap dalam masa yang sama Elly happpyyy sangat-sangat. Actually Elly ni single dalam plan kawen dengan Chanyeol eh? *_______*

And harini jugak Elly skype dengan cousin Elly 5 jam. Dari pukul 10 pagi sampai 3 petang ni. banyak jugak gambar Elly tangkap. HAHAHA. Dia belum mandi lagi. Elly sayang snagat dekat cousin Elly yang ni. Memang rapat dekat kg memang geng apatah lagi kalau Shah gila tu balik. eh maaf Shah Iqram -.-
 
  This is Izlla atau orang panggil dia DekLa. Dia rapat dengan kakak Elly Tapi muka dia seiras Elly kalau tengok real. Kalau dalam gamabr ni tak nampak. Sebab mata dengan bulu mata dia 97% sama dengan Elly :*

  
Ni kakak dia Izah orang panggil Iejah, I love her so much!!!! Elly rapat dengan dia tapi muka dia macam muka kakak Elly :* Iejah

  
 Elly terpaksa tutup muka Iejah sebab muka dia Elly snap candid. So muka dia agak menjengkelkan. Masa ni memang dua-dua beradik ni belum mandi -.- Yang sebelah kanan pulak masa tu Elly main hantu-hantu dengan dekla. 

Ok bye -.-
 




3:33 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*