❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Random
Tuesday, November 19, 2013 | 0 comments
 

Hi lama tak update random. Ermm Bosan sangat. Fierra cakap Cerita  Highland Tower tu seram tapi Elly tengok tak seram pon! Tak jerit tak apa. Dengar pasal Villa Nabila dekat Johor tu lagi meremang bulu mata Elly.

Actually Elly tak berapa nak sihat. muntah-muntah lepas minum susu soya! Elly ni memang musuh utama soya dan begitu jugak soya. Kakak Elly paksa minum dia kata soya boleh hilangkan pening sebba dari semalam Elly pening. Sekali muntah amik kau dengan apa yang Elly makan tu keluar. Termasuk ubat. Menyakitkan betul kakak Elly ni :(

Semalam ada buat pemeriksaan kesihatan dekat dengan Rumah Elly ni. Semua penduduk TS ni wajib pergi untuk check kesihatan tapi untuk orang tua je. Elly ikut mama elly check sebab nak kena jaga si Baby Tasry ni-.- Masa mama timbang berat dengan tinggi, Elly pergi buat muka tak malu cakap dekat nurse tu "nurse, saya nak timbang sekali boleh?" then nurse tu memang ramah dia cakap "sure you can" ceh speaking tahulah indian =.= kekeke~` Actually berat Elly turun 2kg! Dari 43kg jadi 41kg!!!!! Tinggi still sama nak kata naik, tak, nak kata turun tak. Sebab antara 153-153.5, dia dekat tengah-tengah. 153 bukan, 153.5 pon bukan -.- so elly hanta perlu diet lagi untuk turunkan lagi 1 kg berat!! 


Fierra tengok ni Baekho panggil aku -.- lol. Sebnarnya Fierra ni bukan minat Nu'est tapi Elly panggil Baekho ni bf dia. Sebab muka diorang seiras kot -.- Elly pon tak ingat kenapa. Elly tak sabar nak balik kampung lepas budak habis spm. Seriously i miss myyy grandmaaa and all my family!!!! Masa raya dulu Elly balik kg diorang kata Elly dah kurus. Tapi kalau balik kali ni apa yang diorang akan cakap............. Harap-harap yang positif jangan cakap bila nak kawen macam bulan 6 dulu sudah =.= HAHAHA bye
1:41 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*