❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
PERHATIAN KEPADA PENGANJUR GA - Ken | Tiqa | Khairina
Friday, November 29, 2013 | 1 comments
 

Hi Assalamualaikum. Hari Sabtu ni Elly dah nak balik kampung so maybe Elly tak berkesempatan nak online. Dekat kampung line kekadang je ada kekadang takda. Tapi kalau ada pon Elly takde masa nak onl bagai sebab kena tolong orang tak pun busy main dengan cousin-cousin semua. Maaf.

So pasal GA ni Elly risau sikit. HAHAHA. Sebab kalau semua GA yang Elly join tu tamat dan Elly menang (insyaAllah) Elly tak bagi apa-apa respond dekat penganjur/sponsor nanti mesti hadiah GA kena tarik sebab penganjur/sponsor mesti bagi tempoh untuk tuntut hadiah. So Elly akan DM number phone Elly so kalau dah umum pemenang tolong bagitahu Elly ok. Nanti Elly DM number Elly. Itu je nak cakap HAHAHA :D

GA yang Elly join setakat ini:-

  • http://spygetlove.blogspot.com/2013/11/the-first-giveaway-by-ken-atiqah-zack.html
  • http://spygetlove.blogspot.com/2013/11/my-first-giveaway-by-tiqa-ni-hye.html
  • http://spygetlove.blogspot.com/2013/11/pretty-awesome-giveaway-by-khairina.html
If you have choose the winner, please contact me here : { click }

Thank you. Maaf kalau saya menyusahkan semua orang...
11:22 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*