❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
My brilliant sis
Tuesday, November 26, 2013 | 0 comments
 

こんにちは! Hari ni Elly nak ucap tahniah kepada siapa yang telah tamat menduduki peperiksaan SPm. Macam mana ok ke tidak? Actually kakak Elly belum habis paper lagi kesian dia. Tapi Elly ni memang jealous sangat dengan dia. Sebab apa sebab dia memang pandai. Mana taknya ayah Elly kata masa dia umur 3 tahun dia dah reti speaking English. Masa dia masih kecil ayah Elly kata kakak Elly jenis tak suka minta mainan. Tapi dia jenis suka minta buku / CD bahasa English :(

Ayah Elly kata masa Elly kecil Elly jarang belajar English sebab Elly sekolah cina. Balik sekolah mesti kerja BC ada. Masa kakak Elly dulu balik tadika selalu nyanyi lagu bahasa English tapi Elly asyik baca nombor bahasa cina.  Adik Elly pula balik tadika baca doa/surah apa-apa HAHAH sebab dia tadika Islam. Sedih sangat jadi Elly ni kan :(

Masa dia bawa balik Sejarah paper 1, Ada cikgu dia share jawapan dekat twitter then dia checklah berapa dia betul. Dia cakap jawapan Elly tolong tanda. Dah habis tanda tu terkejut gila Elly. Sebab dia dapat 38/40, Salah nombor 37 dengan 39 tak silap. Ya Allah masa tu memanf terkedu gila Elly. Dari dulu lagi dia macam ni......... Sedih :(

So semalam dia bawak balik kertas Science. HAHAHA. Dia dapat 57/60. Elly tak tahu apa yang salah sebab dia tanda sendiri. Elly tengah tido tiba-tiba kecoh dapat bilik mama pasal paper dia tu lah. Ubtungnya dapat otak macam dia tapi kenapa Elly ni tak sebijak dia? Sebab Elly ni pemalas HAHAHA Balik rumah laptop diutamakan bukan belajar. Tapi kakak Elly ni balik sekolah buku di bukaknya! 

 

Yeah by the way esok 27 November Birthday my beloved husband, Park Chanyeol!! Birthday dia tapi Elly pula yang melebih-lebih galaknyaa -.- Tak tahulah kenapa Elly happy semacam bila tiba birthday bias Elly. Argh sukanya Elly!!!! Tapi Birthday Chanyeol belum lagi dia dah dapat hadiah dari fans. IPhone 5C lagi tuuuuuuuuu :( nak jugak. Rasnaya dah berapa banyak fans kasi dia phone. Untung kau :P

1 DAY TO GO #HappyVirusDay #HappyChanyeolDay #ParkChanyeolDay #ParkDoBiDay #HappyBirthdayChanyeol
3:57 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*