❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Missing my bestfriend
Friday, November 22, 2013 | 0 comments
 

おはようございます!Good morning! Pagi-pagi buta update blog macam takda kerja lain pulak. Sebenarnya Elly rindu sangat dekat Fierra. Padahal baru hari Rabu pergi rumah dia. Petang tu nasib baik minyak motor ada. Kalau takda memang tak tahu lah apa akan jadi dekat Elly sebab dah banyak kali dia suruh Elly datang rumah dia tapi asyik ada halangan je. Kalau dulu tiap-tiap hari Elly pergi rumah dia sekarang dah tak lepas satu kejadian yang Elly tak boleh lupa walaupun tak berapa nak percaya. lol

Masa tu Elly pergi rumah dia. hen keesokkan harinya Elly pergi rumah dia lagi. tujuan nak lepak j. Lepas tu masa Elly sampai rumah dia, Dia cakap dekat Elly yang makcik belakang rumah dia ada pesan satu benda. Nak tahu tak apa? Dia kata Kalau Elly balik rumah (around maghrib; 6:30pm) baca bismillah sebab dia nampak ada orang belakang Elly. Padahal Elly bawak motor sorang-sorang je kot! Mana ada orang dekat belakang. Actually Elly tak berapa percaya tapi nak percaya susah tak percayatak boleh. Redha je masa tu tapi Elly memang menangis masa dia cakap ada orang naik belakang Elly. Elly mana pernah bawak orang kalau nak pergi rumah dia. 

Elly kawan berdua je dengan dia dengan adik dia lol. Elly tak bergaul sangat dengan schoolmate yang lain sebab diorang tu sosial sangat lah. Kat mana diorang pergi mesti ada lelaki. Family Elly ni kalau Elly nak keluar rumah, dia akan soal sampai jawapan tu memuaskan. Macam tu juga masa Elly balik Ayah Elly akan soal sampai habis. Tak boleh nak menipu takut tersasul. Tapi betul eh Elly tak pernah bawak lelaki bukan muhrim naik motor dengan Elly!

Agaknya macam mana keadaan Fy sekarang ni. Dia takut lagi tak sebab lepas dia tengok highland tower tu macam-macam benda dia dengar. For my opinion memang filem HT tu tak berapa nak seram tapi kalau Elly pergi sendiri HT tu maybe seram. HAHAHA. Elly suka masuk rumah hantu but tolog jangan cerita hantu nanti asyik terbayang-bayang je -.-

Fy take care of your health ok. Don't skip your meals. Eat well jangan fikir pasal berat tapi fikir pasal kesihatan and InsyaAllah kalau ada rezeki tahun depan kita duduk asrama sama-sama. Elly ada mohon 3 sekolah 1 sekolah sama dengan dia. Elly amik -Kulinari -Seni teater/musical -dengan apa lagi satu lupa nama dia hahaha tapi dia lebih macam Pengacara ah whateverlah.

Ok lah bye. Elly malas nak cerita pepanjang nanti sampai pukul 10 pagi tak habis. bye.
5:12 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*