❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Alhamdulillah~
Tuesday, November 26, 2013 | 0 comments
 

Hi. Sekejap je dah nak masuk bulan 12. Tak lama lagi result PMR keluar. Tapi Elly tk tahu berapa hari bulan. So siapa yang amik PMR sama dengan Elly boleh bagitahu Elly tak tarikh result keluar? Mohon beri kerjasama ok.

HAHA. Bulan December baru Ayah plan nak balik kampung. Alhamdulillah Elly rindu sangat dekat semua cousin-cousin Elly termasuk orang gila yang selalu tarik rambut orang -.- HAHA. Masa Elly bagitahu cousin-cousin Elly yang Elly akan balik Johor bulan 12, macam-macam kitaorang plan. Siapa tidur awal kena mekap. Itu menang kerja yang WAJIB dilakukan. Siapa tidur awal dialah mangsa mekap bangun pagi cun melecun. Serious sampai terpaku siapa yang melihatnya.

 

Ini salah satu contoh hasil solekan kepada siapa yang tidur awal. Elly dengan cousin Elly Iejah akan sediakan makeup dan cousin sediakan camera, hairband and whatever yang sewaktu dengannya. Cantikkan? meletupppp gitu kalau kena makeup macam ni.. Tu activiti masa malam. Masa siang pulang si Iejah ni ajak Elly main Running Man lol -.- Takda kerja ke apa. Maklumlah lama sangat tak jumpa. Last jumpa masa raya hari tu itu pun tak sampai 1 Jam. 

 

Bila balik kampung nanti Elly harap tak kekok Elly cakap bahasa Johor dekat sana. Malu je macam dulu berapa banyak kena tegur. Duduk Pahang baru berapa tahun tapi cakap Johor lain. Lepas tu bila dekat kampung nanti Elly nak suruh nenek Elly masak sedap-sedap. Lama sangat tak makan masakan dia and atok Elly kata Pak Yus buat ran atas pokok. lol ran memang atas pokok mana ada atas bumbung. HAHAHA Tak sabarnya nak panjat ran!!! Elly ni pandai panjat pokok tapi nak turun tu takut S I K I T hahah. Taklah takut banyak sebenarnya. Janganlah ingat Elly ni faminin sangat tak pon. Dekat kampung memang macam lelaki sikit Elly ni. Keluar pakai cap dengan jeans cukup.

Sebenarnya dekat kampung Elly ni ramai cousin lelaki itu yang perangai Elly dengan Iejah macam lelaki sikit. Ada cousin perempuan tapi Elly tak berapa nak kawan sebab 24 cerita pasal pakwa tolonglah -.- 24 bergayut apa-apa hal lebihkan pakwa masing-masing menyampah pulak kita. 

Okaylah bye. Esok 27 November birthday Chanyeol ^^ Let's trending #HappyVirusDay #ChanyeolVirusDay



10:58 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*