❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
no namida lol -.-
Wednesday, October 23, 2013 | 0 comments
look at Chanyeol and please laugh

Konbanwa minna! This is my second post for today. Okay actually Elly teramat bosan lepas PMR ni. Nak sambung baca buku Jepun tak boleh. Sebab Ayah Elly pergi khursus Jepun itu yang dia amik buku dia Elly Elly baca haritu. Seriously The Heirs dah banyak Episode Elly tertinggal. Minggu lepas episode 3 dengan 4. Minggu ni Episode 5 dengan 6 haishh sedih betul -.-

Malam tadi adalah seorang kawan Elly ni dia call Elly. Dia memang tiap-tiap malam call Elly. Elly pon tak tahu kenapa. Kalau perempuan takpa ni lelaki. Elly dengan bestie Elly panggil dia Mr.PP sebab pipi dia chubby *pulak* hahaha. Kita OTP lama jugak lah. Banyakkan kredit dia? bila Elly tanya dia banyak kredit call Elly tiap-tiap malam. Dia mesti cakap "bukan selalu" Apalah nak jadi dengan Mr. PP ni -.-

Talk and talk, Sampai satu tahap tu dia cakap "Elly kau ada masalah kan" Elly terkejut jugak kenapa dia cakap macam tu. Elly cakaplah Yang Elly tengah happy semenjak dua ni. Actually Elly taknak dia tahu pon apa masalah Elly. Then dia cakap Cara kau act happy tu nampak sangat kau ada masalah" Aduhh memang masa tu tak dapat nak tipu dia lagilah. Lepas tu si Mr. PP ni baik sangat dengan Elly taw. Elly tak tahu kenapa dia baik sangat dengan Elly. Dulu bila dekat sekolah selalu sangat tarik tudung orang macam nak lempang je -.-

私は鎮痛剤を必要とします。Humm. Tapi Elly tak cerita pon dekat dia apa masalah Elly. Perluke dia tahu? Masa OTP dengan dia, Elly ada cakap dekat dia. Elly ni orang macam mana. Dia cakap Elly ni seorang yang lembut, pendek, kurus, comel bila senyum, baik, sopan santun. HAHAHAHAH. Masa tu berdekak Elly. Lepastu dia cakap ada lagi satu. Elly cakap apa. Dia cakap kalau ketawa main lepas je. Tapi still comel. lol. HAHAHAHAHAHHA. Kalau nak tahu Elly ni jenis apa, Bacalah blog Bestfriend 7 tahun Elly , http://sweetlolipox.blogspot.com . Dalam blog tu memang banyak sangat sangat pasal Elly. Actually Elly ni bukan orang lembut. Nak tahu pergi bacaaaaaa~~ Elly memaksa k, memaksa! HAHAHA.

Sebelum terlupa, Elly nak minta maaf dekat semua yang bagi Elly soalan dekat twitter tapi Elly tak jawab lagi. Elly takda masa nak jawab tapi InsyaAllah hari Sabtu nanti atau ahad Elly jawab. Elly tak janji and Elly harap Elly boleh menang giveaway k-pop product dekat twitter tu. This giveaway just for girls and now the GA CLOSED. Dah habis masa Tapi pemenang belum diumumkan -.-
6:25 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*