❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Happy me ^^
Saturday, October 26, 2013 | 0 comments

こんにちは!안녕하세요! Now I'm back. Yes baru je balik dari sekolah. Harini dekat sekolah ada Majlis Konvo untuk form 5. Untung diorangkan? Elly tak sabar nak tunggu turn Elly pulak 2 tahun depan. Tadi kakak Elly punya konvo. Mula-mula Elly taknak datang sekolah. Tapi cikgu suruh tolong dia... so, terpaksa datang. Actually minggu ni, hari Selasa dengan Jumaat je Elly datang sekolah. Kitaorang dah lepas PMR pon still belajar taw. Belajar form 4 hurmm.. Pengetua baru ni memang pentingkan pelajaran :(

Bila dah balik ni, hati Elly ter gerak nak bukak ask.fm. So Elly pon bukak. Yes macam biasa banyak random question -.- lol. Tapi ada satu benda ni yang buat Elly melompat bagai nak rak taw. hehe. Nak tahu apa tak? Kejap Elly share okay?!


Nampak tak? tak nampak takpalah :D HAHAH Actually Elly menang Kpop Product Giveaway!! GA ni untuk orang yang ada twitter lah. Takda twitter tak boleh join dan pastikan kita jawab semua soalan yang dia bagi, dalam bahasa English lol -.- Elly main hentam je jawab 17 soalan tu. kekeke! Dekat DM twitter Elly pon diorang cakap Elly menang. Benda ni dua hari lepas tapi alhamdulillah Elly nak bukak. Kalau Elly onl pukul 12 malam nanti memang tak dapat hadiah GA ni. Sedihnya hidup kan? Tapi alhamdulillah sempat ^^

Elly ada stalk juga hadiah apa Elly menang. Elly dapat tempat ke tiga so dapat Etude House Hands Cream je ^^ Takpalah lagipun kulit tangan Elly memang kering. Ni asyik pakai cream kakak Elly je. So sekarang I have my own hands cream ^^~~~~~~ Makin lama rasanya makin banyak produk Etude House dalam bilik Elly. Untung siapa dapat numbor 1 & 2. Nombor 1 dapat 2 baju kpop pilihan sendiri nombor 2 dapat perfume dari Etude House :( Kalau pakai perfume tu mesti bau korea lol -.-

Ok. ini je yang Elly nak ceritakan ^^ Terima kasih kepada Kpop Product sebab jalankan GA ni dan thanks kepada orang yang ajak Elly join jugak GA ni ^^ HAHAHAHA. TERIMA KASIH. THANKS. XIE XIE. ARIGATO. KAMSAHABNIDA ^^
2:25 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*