❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Sorry I'm not strong......... :(
Monday, September 2, 2013 | 0 comments

こんにちは!안녕하세요! Minna.. Today Elly rasa hari Elly macam teruk sangat. Dahlah BFF Elly tak datang sekolah its okay i'm fine.. Tapi Elly rasa harini Elly rasa macam Elly di buli. Yeah I got bully? Its normal So macam biasa apa yang Elly boleh buat ialah berdoa biar diorang tak di buli sebagai mana Elly di buli. Sebab rasa di buli tu memang sedihhhhh sangat. So biarlah Elly yang tangung :(

Tapikan. Sejujurnya Elly cakap Elly tak tahu apa yang Elly dah buat dekat Setan, Ikan bakar, Gendul dengan Sampah. Sorry minna ni smeua nama samaran diorang. BFF Elly yang bagi nama-nama ni semua. Kalau nak amik harta pusaka Elly kat sekolah tu amiklah tapi Elly mohon jangan amik gambar Youngmin & Kwangmin... Plez... Tolnoglah pulangkan balik. Tadi dekat sekolah Elly duduk diam-diam buat kerja and ulangkaji sendiri. Tapi kenapa still nak cakap Elly bajet rajin? PMR tinggal 4 minggu kenapa tak sedar-sedar lagi?

Elly tahu sangat siapa yang amik gamabr Youngmin. Serious Elly cakap Elly dah takda harta lain... Cuma gambar Youngmin tu je yang ada. Semua masalah Elly Elly cerita dekat gamabr tu sebab takda orang nak dengar apa masalah Elly... semua SAMA JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BENCI!!!!!!!!!!!!! Setan-kun, sampah-kun, ikan bakar-kun, gendol-kum tolonglah pulangkan balik gamabr tuuu... kau amiklah apa-2 yang ada atas meja aku tapi tolong jangan curi gambar Youngmin.................. :(

Jahat sangat ke Elly ni? elly ras adiorang cakap Elly jahat sebab pasal kes dulu.. Dulu BFF Elly ada tulis dekat note pad ikan bakar and bla~~~~ tapi Elly yang kena bash dengan diroang sebab benda tu BFF paste dekat tempat Elly. Tulisan kitaorang pula 99.99% sama. Tapi BFF Elly buat apa masa Elly kena bash tu? Dia pergi lari dekat Tajvenjit Elly yang settlekan benda tu sorang-sorang. Dia macam taknak ngaku je dia yang buat.. Elly mampu sabar je. Dulu masa F2 dia pernah cakap Elly tak pernah hargai apa yang dia buat dekat Elly, tak hargai pengorbanan dia . Ni Elly baca chat dia dengan someone. Yeahh Elly buakk fb dia senyap-2 tapi Elly diam je sebab nak kekalkan persahabatan ni.... Tapi sekarang SUDAH TERANG LAGI BERSULUH siapa yang tak hargai siapa? なぜ私の人生は人生はこれです!:'(

Elly tak tahu nak buat apa. Pernah sekali masa Elly cakap ayah Elly pergi kursus. kalau dia lulus kursus tu Elly kena pindah. Dia punyalah pujuk Elly jangan pindah last-last memang tak jadi pindah. Ayah fail kursus tu. Tapi pernah sekali tu dia cakap depan Elly "Ya Allah kenapalah aku sekolah dengan setan-2 tak guna tu? AKU NAK AJAK MAK AKU PINDAH" Serious masa Elly dengar tu hati Elly ni Allah je tahu tapi Elly tetap senyum sebaik-baiknya biar dia tak syak apa-apa.. A whole day school yes i act like nothing happens sampai balik dia tak tahu hati Elly ni macam mana............................................

さようなら!さようなら!さようなら!さようなら!:'(

5:02 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*