❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Usaha Tangga Kejayaan!
Friday, August 16, 2013 | 0 comments

こんにちは!おやすみみんな!K, this is my second time updating blog for today. Sebab? Sebab hati ni dah terlalu gembira tahap gaban. Seriously. Today Elly onling twitter sorang-sorang sebab kakak Elly dah tidur. Bff Elly pual memang jarang online twitter tah apa yang dia buat dekat rumah pon Elly tak tahu -.- Memang susah sangat nak chat dengan dia atau tweet dengan dia. Sebab tu bila jumpa dekat sekolah macam tak jumpa setahun. Kan Fiey kan? 

Okay Tadi Elly online twitter. Elly pon pergi tweet bahasa Korea. Tapi yang ni guna google translatelah. Sebab dekat PC ni tak boleh nak set bahasa korea sebab Elly dah set bahasa Jepun -.- hahahahahaha So terpaksa guna google translate. Tapi lepas Elly tulis, Elly suruh kawan Elly mix American-Korean dekat ask.fm tu check betul tak apa google translate tu kasi. Tup-2 semua salah. Nasib baik si Carolie ni tolong betulkan -.-

K, Elly upload collection Elly, DVD comeback boyfriend dekat twitter and mention semua members Boyfriend. Biasanya diorang online malam-2 buta macamni lah. So Elly pon merapu guna bahasa Korea yang Carolie kasi. Lebih kurang 3 minit je Elly upload semua gambar *sambil mention boyfriend*, Elly pon click dekat sorang-2 punya nama. Tengok-2 Donghyun online. Lepas tu Elly nak try bukak mention ermm... Tapi Donghyun tak reply apa Elly tweet T_T Sedih.. Tapi.....

click untuk tumbesaran

Bila Elly bukak lagi sekali mention... HAHAHAHAHAHHA Elly terus menangis. Sebab? Sebab Jeongmin Oppa reply mention Elly!!!!! Tak caya boleh bukak twitter Elly k. Elly ada RT. And itu 100% original twitter boyfriend sebab Elly amik dekat www.facebook.com/officialbf :) Ini kali kedua bf member reply Elly. First Kwangmin wish happy birthday dekat Elly masa birthday Elly *sebab dipaksa oleh Elly k* HAHAHAHAH. Tapi masa Kwangmin reply tu, Elly tak nangis pon tapi bila Jeongmin reply, terus nangis. Sebab I have crush on him :( Ya Allah terima kasih. Usaha Elly selama ni tak sia-2. Dah banyak kali Elly mention diorang tapi sorang pon tak reply. klah nak main twitter lagi. byebye ^^
1:36 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*