❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Shiritsu Bakaleya Koukou
Wednesday, June 5, 2013 | 0 comments

Hello guys. Actually Elly bosan sangat sekarang sebab takleh Webcam dengan BFF Elly lagi. Ayah dia suruh off lappy :( Sedih kan? Kesian Elly keseorangan. Lepas webcam dengan Fy, Elly ada webcam dengan sorang budak ni. Perempuan. Mak dia malaysian ayah dia omputih. And dia ada cerita pasal keluarga dia. ermm. Sedih seyhhh apa yang dah jadi kat family dia :(

Lepas je webcam dia dia, Elly bosanlah nak onl fb. So Elly pon log out fb and sign in twitter. Hahaha. Tweet dengan budak Jepun agak memeningkan kepala. Apa yang Elly tak faham dia tulis, Elly gtaw ayah Elly. Biar dia tolong translate. wkwkwkwkw :D


Bila dah bosan dengan twitter, Elly pon teringat yang ada satu cerita jepun ni terbantut. HAHAH. Tengok separuh je sebab mid-year-exam. So ada masa ni sambung. Baru ep4 ar mata dah mengalir. Tah ar padahal tak berapa nak sedih. Maybe apa yang terjadi dekat cerita ni Elly pernah alami kot. That's why Elly faham perasaan orang tu -.-

Gambar atas tu intro je eh. Masa cerita startkan ada lagu bagai. Ni je yang mampu di printscreen. Perempuan tu comel. Nampak lembut. Tapi jangan pandang sebelah masa. Nak tahu cerita tu macam mana, Sila tengok sendiri. 


tuptup kejap je dah habis episode 6. so tinggal lagi 6 episode je nak tgk. cerita ni 12 episode je kot. and yang bestnya episode 4lah buat setakat ni. First-first memang sedih tapi bila sampai part tengah-tengah tu memang takleh stop ketawa. Sekarang ni on my way watching episode 7 pulak. hehe. Tak sabar. Episode 6 yang last-last *gambar* pon best. Rasanya dua-dua lelaki tu suka dekat Fumie *perempuan* tu lah

klah, kita tgk je cerita ni sampai episode 12 apa yang akan terjadi. sayonara. bye.



5:54 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*