❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Our First Performance
Saturday, May 18, 2013 | 2 comments

Ohayo gozaimasu!!! Hehe. Actually dah pagikan sekarang? Bukan malam lagi. Pukul 3.05 am dah tu ^^. Okay. Lama jugak tak update blog. Hampir 3 hari. Eh? Err. Elly dah seminggu tak skipping. Lemak dekat badan ni makin naik pulak. Sebab belakang Elly dari hari Ahad sakit. Bila lompat time skipping. mesti bertambah sakit. Tak tahu kenapa T_T

K. Sebenarnya masa hari guru haritu, Elly dengan member-member B.U.T lain ada buat performance dekat atas pentas. First time perform dalam group. Kitaorang nyanyi lagu kitaorang reka sendiri. Elly tak nyanyi pon. Just rap je apa yang patut. Err. Kitaorang takde gambar full. Ada gambar macam ni je. sat Eh.


Nampak tak? Gambar atas tu Elly dengan Fy takda. Kitaorang dekat dressing room. Actually ada ramai lagi kot B.U.T tapi Elly just amek dua gambar ni je. Yang lain masa tuh entah kemana pon tak tahu. Orang sebok nak tanggal mekap bagai pergi merayap pulak. Yeahh. Elly leader of the B.U.T and sebelah Elly tu ialah budak termuda dekat B.U.T buat masa ni. dressing room kitaorang lain-lain. Takkanlah dressing room nak sama-sama pulak kan?

Hehe. Cerr tengok. tulah muka penat kitaorang. Siapa yang tak penat menari menyanyi hampir 10minit atas pentas non-stop. Errr. Memang penat. Balik rumah tu memang tidur nyenyak gila lah. Keletihan. Nantilah kalau ada schoolmate Elly upload gambar, Elly upload lagi k dalam blog. K, sudah jangan gelakkan muka Elly tu. tahu buruk!


Gambar ni masa dah habis performance. Dekat dressing room tu Elly keluarkan camera then merangan. HAHA. Lawa tak butterfly shape dekat mata Elly? Buat sendiri tu. Sebenarnya comot kalau tengok gamabr tu dekat-dekat. Gambar Fyr Elly takde. Dia pon belum upload kat Fb. kk bye. Sayonara ^^
3:08 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*