❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
New blogskin again
Sunday, May 19, 2013 | 1 comments

Ohayo! Okay tepat jam 2.53 pagi akhirnya siap jugak Elly edit new skin Elly ni. Bukan skin kulit kita tu tapi blogskin ni ha. Skin hari tu rasanya macam dah lama sangat pakai so terjumpa skin yang ni, yang simple and lagi lawa amek jelah.  48 minit edit nono-stop. Cepatkan? Maybe internet laju harini. Biasanya Elly akan mengambil masa 1jam lebih untuk edit. lol~

Isnin ni Elly exam lagi. Arghhh. Sejarahlah pulak. Kena baca dari form one sampai form 3. Hummm. banyaknya. Otak ni macam dah full je dengan Sejarah. Aduhh, Tak tahulah nak cerita apa pepagi buta ni.

Okay guys. Elly nak tengok cerita Jepun ni pulak. Selagi tak habis selagi tu hati tak tenang time belajar. Lagipun sikit je kot cerita jepun ni. Ada 12 episode. Btw sedap tak lagu blog Elly? Elly suka sangat dekat perempuan tu. Muka dia comelllllllll. Twitcon Elly gambar dialah. Jeles dengan dia!


3:48 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*