❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Kawaii me ^^
Friday, May 10, 2013 | 0 comments

Konnichiwa! Actually saje je harini tak letak gambar Boyfriend. Sebab Elly nak menunjuk sikit muka Elly yang cute&kawaii tu. kikiki~ Perasan je lebihkan? nanti ada orang kata kita galokk pulokk. Hmm nak buat macam mana. Btw, gambar asal takdelah secantik gambar edit. Ni dah edit memanglah lawa. Terutamanya part mata tuu. menggoda kot. hahaha~

Tadi B.U.T maknae tak datang sekolah? B.U.T maknae? Siapakah dia? Hehe. Dia tuh BFF yang selalu mengalah kot. EH? whateverlah k. I think I'll be alone in class today. Tapi ternyata tak. Eca, Aam, Rohaya dengan CT memang gila-gilalah tadi. Terutamanya Rohaya dengan Aam. Ada ke patut si Rohaya pergi panggil Aam depan Eca? Eca tuh girlfriend menyerupai itik Aam. Tangan Rohaya siap pegang bahu Aam lagi. Ya Allah masa tuh budak cina pon gelak.

Gaya Rohaya masa panggil Aam sayang tadi gila menggoda. Meremang bulu roma Elly! Then yang Elly sakit hatinya, Elly minta novel dekat Eca. Dia kata novel ada dekat Aam. So Elly minta dekat Am. Am kata ada banyak novel dalam beg aku. Kau nak tajuk apa? Elly jawab Apa-apa je asalkan best. Yang Aam ni punya beria bukak beg dia. Ingatkan nak kasi novel. Tupp-tupp dia keluarkan buku math yang tebal gila dia cakap nah, novel ni aku baca separuh je, sebab membosankan. Ishhh, Sakitnya hati masa tuh kena gelak dengan semua orang. 

Then si Aam cakap k Elly aku serious. Kau nak novel apa? Elly cakap kau keluarkan dulu. Nanti aku pilihlah. so si Aam tuh buat perangai dia macam tadi, tapi kalini dia keluarkan buku text BI tak silap. Dia cakap novel ni pon aku dah baca, tapi agak membosankan sebab aku tak faham. Ishhh. Masa tuh rasa jantung ni macam nak tercabut je. Tadi kata serious tengok-tengok buat perangai macam tadi. Menyakitkan hati k,!!!!!!!!!!!!!

Then tadi KHB tak belajar tiga masa!!! Sebab cikgu Hadijah takda. Nak tahu dia pergi mana? Dia pergi Terengganu. WAKKAKAKA. Ada temu janji dengan Fiey lah tuh! Baru je semalam Fiey doakan dia cakap harap-harap esok Cikgu Hadijah takde. Nanti korang free tiga masa. Tengok-tengok harini memang tade. Fiey tak datang sebab pergi terengganu, Cikgu Hadijah pon pergi terengganu. Ishh ishh ishh, buat temu janji tak ajak kita >.<

And tadi dekat sekolah masa ada cikgu relief KHB, cikgu tuh kai kerja dalam kertas. Dia kata cikgu Hadijah  yang suruh buat. Bila Elly nak masukkan kertas bawah meja Fiey, serious tak dapat masuk kertas yang sehelai tu je! Bila tengok bawah meja Fiey, Astaghfirullah..... Kalah sarang tikus! Rasanya haritu baru je dia kemas meja dia. Tajvenjit yang duduk dekat belakang tuh boleh ketawakan Elly. Grrr -.- Lagipun perempuan tuh memang selalu gelak sorang-sorang. Kesian dia kan?

So pesanan Elly buat BFF Elly, Tolonglah kemas meja tu je. Serabut dah tengok. Buku-buku, kertas semua main sumbat je. Nasib baik beg si Fiey tuh kemas, tak banyak sampah. Kalau tak...mati rasanya Elly ni. kikiki~
7:25 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*