❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
It's OVER!
Thursday, May 23, 2013 | 0 comments

Konnichiwa!!!!!!! Yeayyy harini Elly rasa free sangat sangat sangat. Otak dah tak serabut lagi. Sebab apa? Sebab exam baru je settle! Then esok cuti sekolah. 2 minggu nak rehatkan otak. Err. Exam kali ni punyalah susah. banyak subjek yang Elly tak sempat siap sebab tak cukup masa. Mesti korang fikir Elly ni bodohkan? Of cozlahhh >.<

And pertama kali dalam sejarah sekolah menengah, Elly tak dapat jawab soalan agama. Ya Allah rasa masa tuh macam nak menangis je. Sebab banyak hentam. Math jangan di cakaplah. Paper 1, Elly boleh jawab 14 soalan je daripada 40 soalan. Terukkan? So dah takda pilihan lain. Masa lagi 15 minit nak habis, Elly terpaksalah tiru budak cina sebelah Elly. Dia pandai. Pandai sangat. Rasanya baru 30 minit start, dia dah siap.

Yang bestnya kan, bagi Elly, paper 1 English gila senang!!!!!!!!!! macam senang je Elly jawab. Tapi biasnya yang senang tuhlah selalu markah low. Yang susah tuhlah selalu markah tinggi. lol. Arghhhh stress pulak fikir pasal exam-exam ni. tokar topic pulak lah :)

Sekarang badan belakang Elly dah tak sakit lagi. Dah 2 minggu tak berskipping. Badan ni dah naik lemak dah. So bila semalam Elly perasan badan Elly dah tak sakit lepas kene pukul dengan BFF Elly kat sekolah, so apalagi, terus amik skippping. Sekali peluh banyak gila keluar.

So ayah kata cuti ni balik kampung. Tapi minggu kedua. Arghh tak kesahlah lambat ke cepat balik kampung asalkan dapat balik Johor. So Elly kena datang sekolah Rabu minggu pertama nak kena settlekan fail KHB. Tak jadi balik kampung minggu minggu pertama. Maybe balik dari hari Rabu malam, sampai Isnin minggu kedua je. Hari Isnin dah kena balik Pahang balik :<

Okaylah malas nak membebel panjang lebar. kbyebye. 

5:36 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*