❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Heartache
Monday, May 6, 2013 | 0 comments

Oyasumi minna! k, rasanya macam dah lama sangat Elly tak update blogkan? And lama kelamaan blog Elly ni makin dipenuhi dengan viewer dari German dengan Jepun. Maybe sebab twitter Elly, banyak sangat orang Jepun follow Elly. kikiki. Macam kelakar pulokkk.

K, firstly mas ahari Jumaat harituh Elly balik kampung. So alang-alang dah sampai kampung tuh, Elly singgahlah klinik makde Elly. Maklumlah doktor~. Masa dekat klinik dia, Elly teringin nak ukur tinggi dengan berat badan Elly. and you know what? Berat Elly menurun dari 45kg kepada 43kg wow! and tinggi Elly pon menaik taw. 153cm dah sama tinggi dengan bff Elly kikikiki~ Wow masa tuh happy gila.

Tapi Elly kalau nak tinggi pon, Elly taknak lebih 158cm. Nanti tak lawa ketinggian tuh. sebab mungkin akan dapat lelaki pendek. Yeahh perkara normal perempuan tinggi mesti dapat lelaki pendek. so tak sweetlah. hehe. Dapat lelaki tinggi-tinggi barulah sweetkan?

yeayyeyahhyeaah. Hati ni memang sakit sangat taw bila ada orang yang suka meniru kita. kita letak lagu t-ara, kita suka boyfriend semua dia nak. apa ke babi namanya? and dah lama Elly perasan semua style dia tuh lebih kurang 90% style Elly. kononlerr dalam blog bajed tulis real me tutttt, i don't wanna be lifeless person lah bagai tapi hampeh. ini namnya hipokrit yangggg!!!!!!!!!!!!!!!!

And yang Elly sakit hati tahap gaban, adalah seorang minah ni bila Elly serita pasal boyfriend, dia selalu cakap "kau boleh diam tak? Tak habis-habis korea kau tuh" Tapikan, bila /elly stalk blog dia, fandom dia BESTFRIEND JUGAK ITU BODOH NAMANYA KAK! STUPID TAHU! KALAU KAU NAK RAMPAS SANGAT KWANGMIN/YOUNGMIN DARI AKU CAKAP JE BODOH! Bila ada orang lain cakap dia suka crush kau, kau punya membebel non-stop.

Tapi bila difikirkan balik, memang patut orang rampas hak kau sebab kau suka rampas hak kawan kau sendiri. Yes i know bila aku update post pasal ni, maybe ada 3 orang yang akan terasa eh mampos k,mampos. Kau dok puji-puji si jym tuh depan aku siapa tak panas der? Sabar jelah dok cakap bibir sexy bagai so aku malas nak layan kerenah kau. lantak kau lah original!
10:17 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*