❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Ada masalah ker?
Tuesday, May 7, 2013 | 0 comments

Konbanwa! Banyak betul Elly update blog harini kan. Ermm nak tanya ni, dalam entry Elly yang sebelum ni, yang tajuk dia Kenapa ni tukan, salah ke kalau kita just nak SHARE followers kita? Ada masalah? Ke dia jeles ek? Ermm maybe she gets mad whe she knows my followers became more and more. Yeahh. You mad? stay mad k, muahh :* Awak jangan risau, post awak saya baca sebab MENYEMAK DEKAT DASHBORAD SAYA.

Adik kakak sama je. Tapikan, kenapa ye adik yang over galak baruah bagai? Kakak dia senyap je. Kakak dia pulak minta maaf taw dari Elly, tapi adik dia subahanAllah. teruk nak mampos! Cer baca entry dia yang tajuk tralaaaaaaaaaaaa tah babo apatah -.- Dia kata Elly suka tiru dia, Elly tukar skin dia pon tukar skin. Untuk pengetahuan Ellykan, Bila Elly tukar skin dia mesti tukar skin. Dari tahun lepas sampai sekarang. Siapa yang copy siapa ni baby? I copy you ke you copy I? you kata I pengecut macam you berani sangat? Kalau you nak tahu, you pon TAK SEDAR DIRI BABY. YOU PON LIFELESS. SUKA COPY 100% HAK ORANG. MUAHH. Orang ada twiiter, nak twitter jugak. Orang ada we heart it, nak jugak. Orang ada ask.fm nak jugak. orang ada blogger nak jugak. So? Mad? MAMPOS!

Opss eh? salah ke? whateverrlah baby. Cakap jelah kau tuh jeles followers blog kau tak berlambak macam aku k. Cakap je takyah nak cakap aku galak bagai. Ermm rasa sedih smapai keluar air mata darah ni. Macamlah follower tuh ramai sangat? Tak guna k, kalau yang kita follow lebih ramai dari followers. Macam kau,. Nak bajed followers twitter kau lagi ramai dari aku tapi following kau apaknya belambak. Nak tengok eh follower blog aku? sat ehh aku nak buat print screen sattttt.

*tak nampak? Click je gambar tu*

Hehehe. Got problem with it? You mad? Stay mad honey. Then, boleh aku tahu tak followers blogger kau berapa? Mesyh habak at cek kalau cakap aku ni galak sangat. Meyh lah sini tak mau malu-malu sayaaanggggg :) Cek tak gtaw sapa-sapa pon. kbye, SAYA PON SAYANG AWAK!

post kali ni khas untuk si adik, bukan si kakak yang aku sayang separuh hidup aku, sampai dia sedar pengorbanan dia dekat aku, tak sedar pengorbanan aku dekat dia.!
3:54 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*