❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Not in mood
Monday, April 1, 2013 | 0 comments

Konichiwa. Now Elly baru balik dari netball prctise. Humm tak tahu kenapa harini balik pukul 6:45 pm. Biasanya paling lewat mesti pukul 6:15 pm. Serious penat gila. Balik sekolah dahlah pukul 3:25 pm. Pukul 4 lebih kena gerak pergi netball practise. Siapalah yang tak penat right.

And harini semua yang pergi latihan tuh asyik kena marah je dengan cikgu. Macam tak bersemangat nak main tahu tak. Elly pon banyak kali kena herdik dengan cikgu. Apa boleh buat? Kakak-kakak atasan just cakap "sabar Elly". Macam penat je taw nak main. Nod in mood.

Ramai yang macam ni jugak. Bukan Elly sorang je kena. Kalau boleh dekat situ, cikgu Rohana tuh asyik nak memekak je nak marah-marah. Orang tangkap bola macam tuh salah, macam ni salah. Ishhh satu padang tension tadi. Macam mana Elly ank baling bola tuh kedepan kalau takde orang dekat depan? Semua bantai dok tepi. Orang baling tepi marah suruh baling depan. Ishh!!!! Geram gila.

Next week maybe kitaorang semua dah nak pergi petandingan. Wish we luck okay! Doakan keyaan untuk team KHAI MUN. HEHE. And Elly tak suka dekat sorang kakak tuh yang bajet dia tuh bagus sangat. Nak tahu nama? Tak perlu kot. Kita diam-diam sudah. Asyik nak pandang rendah dekat orang je. Sakit pulak hati kita ni!

k itu je yang Elly ank update petang ni. Sayonara.

Wish we luck!

7:27 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*