❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Kwangmin`s Cutie Player ^^
Thursday, April 25, 2013 | 1 comments
*Youngmin`s Gwiyomi dance*

Konichiwa. Hi. Harini Elly nak share sikit video Kwangmin buat Gwiyomi. HAHA. Memang kelakar. Maklumlah perangai dia pon masih childish walaupun baru je masuk 18 (19 korean) semalam. Dah tua bangka tapi still minat pikachu. Masa dia buat Gwiyomi dekat Taiwan fanmeet, tak tinggal Pika dance dia.

Masa Elly tengok video dia buat Gwiyomi, Elly tengah badmood. Tapi bila terbukak gwiyomi dance dia. gelak non stop. Tak tahu kenapa. And mula-mula Elly ingatkan yang baju putih tuh Youngmin. Tapi bila tengok dia dance pika kesayangan dia, baru Elly kenal tu Kwangmin. Bukan Youngmin. Muka diorang dah lainlah sekarang ni TT__TT


*click the title to watch Kwangmin`s gwiyomi dance*

Sorry. Elly try nak upload video dia terus dari YT. Tapi bila dah search title tuh, Tak dapat pulak. Dia just dapat yang DongHyun`s gwiyomi dance je. So, terpaksalah Elly letak link je macam ni. But don't worry. Korang hanya perlu click je title atas tuh. Nanti dia akan pergi terus ke YT.


And one more important thing Elly nak bagitahu. Elly paling benci kalau ada orang yang terdekat and yang Elly kenal dia cakap dia suka dekat Youngmin atau Kwangmin ni. Tapi kalau orang yang Elly tak kenal Takdelah nak galak marah. Serious Elly benci orang yang cakap macam ni depan Elly. Such stupido k, stupido!!!!!!!!!!!! Btw, Elly punya ayat dalam perenggan akhir ni mesti ada dua orang yang akan terasa Eh, lantak awaklah! Jangan sampai saya jadi benci dekat awak yang selalu puji-puji Youngmin depan saya. kbye ^^
6:42 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*