❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Guess who is she?
Friday, April 26, 2013 | 0 comments

Konichiwa! Hehe. Today I wanna share to you one picture that I like most! See, Do you know who is SHE? She's so beautiful right? Why she is being so kawaii? So kirei? She makes me be shitobukai with her. Doesn't understand? up to you. Hehe ^^

K, Actually korang kenal tak siapa wanita anggun dalam gambar ni? Fokus pada muka dia betul-betul insyaAllah dapat teka k. Sebenarnya, perempuan yang jelita ni ialah JO YOUNG MIN! MY BELOVED HUBBY. See? Dia pergi Jepun boleh pula tukar jadi perempuan! Nasib baik aku kenal kau sayang ^^

Haha. Lawakan Youngmin jadi perempuan? Apahal lah Boyfriend official fan page pergi share gamabr Youngmin macam ni? Menjatuhkan martabat rumahtangga Elly je. Nanti ada pula yang cakap Elly kawen dengan perempuan. Ohh damn!

Btw, Elly tukar twitcon Elly gamabr Youngmin ni. Sebab? Comel sangat Youngmin! And, tadi masa Elly tengah stalk fb Kpop shop in Malaysia, ada baju baru boyfriend baru je arrived three days ago! Baju semua lawa-lawa!!! Ermm Ayah, Please buy me one!!!!! actually lengan pendek just RM64 je. yang lengan panjang tuh mahal sikit RM87.

Scroll punya scroll album tuh sampai bawah, ternampak pula pencil box boyfriend!!!! just RM23 je!! Nak jugak. And ada satu lagi benda yang Elly betul-betul nak. Nak tahu apa dia? Jam tangan Boyfriend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ishhh! Jam tangan tuh lawa gila! Macam-macam style ada taw! Jam pula just RM32. Ermmm. 

So mid-year-exam Elly kena dapatkan banyak A`s supaya Elly dapat Baju dengan jam boyfriend! Elly memang nak beli sendiri guna duit Elly tapi takda masa. reason lain pula sebab nak tunggu stock baru sampai! kbye. 

@BUT_Elly
5:52 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*