❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Bulan yang memenatkan
Monday, April 15, 2013 | 0 comments

See the picture above. How sweet Youngmin oppa and Kwangmin oppa. Hurmm. Youngmin oppa, Nanti bila awak date dengan saya, awak jadilah sesweet macam awak dengan adik kembar awak ni ya. Semoga awak selamat dekat korea. Saya dekat Malaysia selalu tunggu awak :* -welkkkkkkkkkkkkkk-

Bestnya kalau dalam dunia ni, kita ada kembar macam nikan? Tapikan kalau Elly ada kembar, Elyl nak jadi yang adik. Sebab mesti abang/kakak kembar kita tuh akan treat kita sebaik-baiknya. Bila tengok Youngmin dengan Kwangmin ni rasa nak nangis sebab diorang terlalu sweet walaupun adik beradik. Tengok diorang gaduh dekat Hello Baby season 7 pon sweet je kannnnnn :>

Btw, Harini bukan Elly nak cerita pasal Kedua-dua oppa tersebut. I just wanna tell you that this April I'm too busy! Not just bust I'm fell very tired. Because? Bulan April ni nak kena pergi training netball, Lepastu ada perlawanan peringkat daerah lagi. Tapi itu semua dah berlalu minggu lepas. And Jumaat lepas Elly ada pergi camping dekat KLcc. Bila sekolah je hari Isnin ni, tengok-tengok cikgu pengawas cakap Jumaat ni ada kursus pengawas dekat Dusun Eco Resort. Tempat tuh lebih kurang macam camping tapi the best! Ramai cakap tempat tuh best.

Elly rasa macam baru semalam je balik camping dari KLcc. Tuptup dah kena pergi camping balik. Penat dekat badan ni pon belum hilang sepenuhnya. Kaki dengan belakang badan sakit pon belum hilang. Masih terasa lagi sakitnya whaaaaaaa :< Rasa nak nangis! Ya Allah, dalam 2013 ni, Elly rasa bulan Aprillah bulan paling memenatkan.

Move on, It's easy to say but it's hard to feel. No one cares hows your heart feels because they didn't feel it. You feel it, you know how it feels. Even it's hard, you're trying to walk away and PLEASE! DON'T LOOK BACK! You can't open the new book when you are still read the old one! REMEMBER WHAT I SAY!
6:14 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*