❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
why should I be "shittobukai" of the "akuma"?
Tuesday, March 5, 2013 | 2 comments

Konichiwa. Serious harini Elly sakit hati gila dengan classmate Elly. Dah form 3 tapi perangai macam budak-budak. Adik Elly yang form 1 tuh pon perangai lebih matang! Nama budak tuh siapa? Namanya AYAM RAJA KAPUR K, Sehari tak buat orang sakit hati dalam kelas memang tak sah. Suka sangat buat orang naik angin tiap-tiap masa. Bila orang tengah borak dengan cikgu suka je menyampuk. Dengan mak ayah pon perangai macam tuh ke?

And tadi dia pergi kutuk BFF Elly, Fiey. Tapi Elly yang over mengamuk. Fiey tuh pulak senyap je. Mula-mula memang Fiey tuh hilang sabar. Tapi tiba-tiba dia senyam. Maybe dia dengar Elly membebel. Elly palingpantang orang hina orang yang Elly sayang. Tak kiralah parents ke, siblings ke, besties ke kalau Elly dah sayang, Elly akan care dia betul-betul. Ishh sakit pulokk hati kita ni!

Ingatkan bila si Tan Sri *nama samaran* tuh tak datang sekolah si AYAM ni boleh senyap. Rupanya makin memekak. Dekat sekolah pon nak dating. waktu pagi? rehat? dalam kelas? balik semua tempat nak dating. Dah galak sangat ke apa? Keluar bahasa Pahang aku.! haha.

Btw, si Ayam ni Ex-Boyfriend Elly yang paling tak matang. Sebab selama Elly couple, kalau clash tak pernah gaduh. Tapi couple dengan dia bila clash boleh jadi musuh pasal dia suka cari pasal and dia budak paling muda Elly pernah couple. Walaupun sebaya dengan Elly, Dia kot yang termudaa sekali. Anak bongsu lagi tuh cacat sikit fikiran dia.!

And dia ada updated status cakap Elly dengan Fiey JELOUS dia pergi dating Ehh excuse me chiken, Why should I be jelouse of you? btw, tajuk Entry ni campur bahasa english dengan jepun. Maksud Tajuk ni ialah "kenapa saya perlu cemburu dengan syaitan?" Shittobukai membawa maksud "cemburu" manakala Akuma membawa maksud "syaitan". Yeahh Elly dengan Fiey memang gelar budak tuh Syaitan sebab hati dia busuk sangat! Orang nak study boleh memekak. Ada hati cakap orang gemuk sedangkan bontot kau yang tonggek tak muat nak cakap aib orang. 

Kenapa dengan mamat ni pun tak tahulah. Orang nak study dalam kelas boleh pulak memekak dengan makwa dia yang ala-ala pffffffffffttttttttttt tu. Ayam, kita tahun ni nak PMR ubahlah sikit perangai. Aku dengan Fiey baru je nak ubah perangai tapi kau yang buat kitaorang balik pada yang lama. Jangan sampai kitaorang jadi macam dulu yang sebegitu "jahat" sampai kau sengsara weyh. Tapi tuh kisah lama malas nak ulang.

Roses are red, 
Violets are blue,
I look calm,
But in my head I GONNA KILL YOU!



4:49 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*