❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
title: no tilte -.-
Friday, March 15, 2013 | 0 comments

Konbanwa. Evening alls. Sebenarnya Elly tak tahu nak update apa. Nak buat folio Sejarah dengan Geo rasa macam malas pulak. Sebab tak biasa buat homework siang. Dah terbiasa buat malam. And tomorrow is a holiday? No. Tomorrow is a school day. Sekolah ganti arghh rasa macam malas je nak datang. Tapi nak jumpa Fiey tuh yang terpaksa datang. Harap-herap esok tak belajar sangat.

Semalam Elly dengan BFF Elly bergaduh. Gaduh kejap je sehari je tapi macam-macam cerita kitaorang kumpul. Ada orang talam dua muka. Dia yang tak puas hati dengan Elly dia nak ckaap Elly yang tak puas hati. Awak baca awak terasa? Siapa patah tengkuk dialah terasa sakitnya. Dia tuh busy body dengan hal orang buat apa? Kalau orang nak tahu hal dia cakap bukan main lagi!

Walaupun Elly dengan Fiey bergaduh, Elly sikit tak bocorkan apa rahsia Fiey. Tapi Fiey tuh tak tahulah kan. Elly tak tahu apesal diorang anggap Elly ni jahat sangat sedangkan Fiey yang buat benda tuh! Tapi kenapa Elly yang kena? Ouhh takpa. Muka Elly ni memang dari dulu sampai sekarang kena fitnah. Nak buat macam mana? Hanya mampu berserah je dekat Allah. Allah tahu segala-galanya. Kat akhirat nanti ada hari pengadilan. Di situlah terbukti siapa salah siapa tak.

Dia benci Elly, Tapi dia tak tahu bertibu-ribu budak yang rapat dengan dia tuh benci dia. Dia bencikan Elly dia taknak tanya ke Elly benci dia ke tak? Dahlah suka minta duit orang. Perempuan jenis pisau cukur. Semua duit orang nak kebas. Bila nak makanan orang makan banyak-banyak sampai tinggal separuh pulak tuh arghh tak sedar diri betulkan?

Lantaklah apa nak jadi dengan minah-minah ni. Nak PMR masih buat perangai. Diorang ni macam tak takut je kan? Kalau ye pun taknak study masa cikgu takda dalam kelas, Janganlah buat bising. Orang nak study kot. Elly taknak jadi stupid macam diorang tuh. Ada masa belajarlah dari berkepit macam BOH dengan laki-laki. Main peluk-peluk dengan laki tak malu ke?

Dahlah malas nak cerita panjang lebar. Dia baca dia terasa alhamdulillah sebab memang cakap dia pon. HEHE

You hate me? I love youu :*



4:35 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*