❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Thank you for all
Tuesday, March 19, 2013 | 0 comments

Moshi-moshi. Selamat petang semua. Nak tahu tak hari ni Elly happy sangat. Sebab apa? Sebab Elly terpilih dalam pasukan netball sekolah. Hehe. Betul cakap orang usaha tangga kejayaan. Sekarang ni memang dah terbukti usaha tuh tangga kejayaan. Thanks sangat kepada orang yang doakan Elly terpilih terutama mama Elly yang restu Elly pergi netball. Kali kedua terpilih :)

Masa harituh cikgu ada tampal nama budak yang terpilih depan bilik GPK koko. Humm Masa tuh nama Elly takde. Perasaan tuh cuma Elly je yang tahu :< Tapi walaupun nama Elly takde, Elly still datang latihan netball tiap-tiap petang. Tak macam orang lain nama takde terus taknak datang. And disebabkan usaha Elly tuh, Elly terpilih and of coz I'm proud of myself! Tak kesahlah jadi GK ke, C ke Simpanan ke asalkan Elly dah dapat wakil daerah buat kali kedua!!!!!!!

Selama ni Elly tak aktif pon dalam sukan sejak pindah Pahang. Sebab budak semua memang terrerlah. Elly pon tak dpaat nak lawan. Tapi lepas masuk SMK, semua berubah! Elly aktif dalam sukan balik! Fiey BFF Elly pon terpilih. Itu yang membuatkan Elly lagi happy!!!!

Selama ni Elly aktif menari, futsal perempuan and bola baling time sekolah rendah. Bila darjah 5 pindah Pahang, sekolah Elly tak aktif menari. and takde langsung pasal menari-menari ni so terpaksa tinggal gitu je. Rugikan? Bola baling nak dekat 6 tahun Elly tinggal. Dah lama tak main. Last main pon darjah 3. Lepastuh pindah sekolah lain, Futsal pulak Elly main ^^ Futsal pulak nak dekat 4 tahun tinggal. last main darjah 5. sebab? Pindah lagi. Elly ni memang banyak kali pindah k -.-

Klah, Elly nak bersiap-siap pergi main netball dekat sekolah. Tak lama lagi ada perlawanan. Maybe bulan 4 kitaorang lawan. Kalau menang, dapat pergi Kuantan, Pahang!! Wahh bestnya. Doakan kejayaan kitaorang k. Sayangg . And thanks kepada siapa yang doakan Elyl terpilih dalam netball ni terutamanya budak-budak blog yang comment untuk doakan Elly terpilih. Sayang korang! And kepada yang doakan Elly TAK TERPILIH semoga awak bahagia dunia dan akhirat :)
arigato gozaimasu! Konbanwa! Good evening~

Saya sayang awka! I love you! Wo ai ai! Aishiteru! Saranghae! 

4:40 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*