❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
SEGMEN: My best OTP
Friday, March 8, 2013 | 3 comments

(CLICK BANNER UNTUK BACA SYARAT)

Harini Elly telah diajak join satu segmen daripada Ween "my best OTP" OTP tuh bukan On The Phone taw. kalau nak tahu apa dia click je banner atas tuh. Nanti segala syarat apa yang ween merepek tuh keluar. sebab banner tuh telah di backlink kan. Senang untuk korang join.

Hehe. Nak tahu tak siapa OTP Elly? OTP ELly ialah jengjengjeng... *bunyi drum* *piano* seruling* *katak*  Eh? Ada jugak binatang lembik-lembik tuh? Menggelikan je lah -.- kk, back to story. OTP Elly ialah Jo Kwangmin dengan Jo Youngmin. They're twins. Eh tak lah. They're my hubby. :D lol >.<

  


Tuan-tuan dan puan-puan dijemput untuk melihat gambar-gambar jo twins ni ye. Sebab apa Elly pilih diorang sebagai OTP Elly? Sebab dua-dua Elly minat and dua-dua Elly suami Elly. kahkahkah. TApi kan seriously sejak Elly takde crush selain bias, Result exam Elly meningkat. Tak tahu kenapa. Sebab? Sebab JO TWINS MAKE ME TO MOVE ON EASILY AND FORGET ALL MY LOVE. cehh. Tapi memang betul pon. They make me to move on even infront of my Ex with his new GF -.- Err SHIT!

Dalam segmen dia Ween cakap boleh merepek so Elly merepek lah apa yang Elly nak. HEHE :D KM dengan YM ni pon handsome taw. Tengoklah laki siapa? Laki aku tuh! Errr. whateverlah ye. Elly tak minat sangat lagu-lagu korea ni. Tapi lagu BOYFRIEND tuh lain cerita k. Elly suka semua lagu BOYFRIEND sebab ada YM dengan KM ni. Dalam semua lagu BOYFRIEND, part YM dengan KM nyanyi semua Elly hafal. Part yang lain tuh tutup mata jelah. 

Tengoklah diorang ni cute handsome meletup gorjes kan? Tuhlahh. KM lebih handsome dari YM tapi tapi Elly boleh terjatuh cinta dekat YM. Kenapa? Maybe Elly tak pandang rupa kot. ceh -.- Atau sebab perangai YM lebih matang dari KM? KM memang nampak matang tapi bila korang tengok sendiri diorang punya video, baru tahu perangai KM macam budak-budak. dah tua bangka still suka  Pikachu. YM rilex je. Maybe dia tunggu aku kot -.- eh?

And video yang Elly suka pasal diorang, yang ni ha. Nak tengok? Click je play. Tah tak tahu kenapa suka sangat tengok KM cakap "saranghae youngmin hyung" dekay YM. Diorang kembar tapi YM awal 6 minutes dari KM. So YM abang KM adiklah kan? Tapi dalam Fb diorang, si YM nk tak suka KM panggil dia hyung yang bermaksud "abang" Kelakar gila tengok diorang comment sesama diorang dalam FB. 



Tengok taw jangan tak tengok. Sweetkan?  Elly cuma tunggu KM cakap "saranghae Elly noooooooonaaaaaa" hahaha. Eh taknak lah. Nak YM yang cakap ILOVE YOU kat Elly. Baru sweet kan? Ermm. dah angau and tahap gila Elly ni. Nak buat macam mana? Elly tak kacau life orang kan. This is my own life! Elly nak batak korea ke, nak cintakan mamat korea ke kenapa ada orang mesti dengki? Mesti ada perasaan marah Elly nak kawen dengan YM? Suka hati Elly lah kalau ni yang boleh buat Elly bahagia and terus move on.

Ouhh lalala~ Rasanya cukup sampai sini je kot. Dah cukup panjang lagipon nak tengok Hello Baby boyfriend tak habis-habis. Asyik tangguh je last-last tak tengok langsung. Klah Ween, Elly harap cukup sampai sini je Elly update k. bye

TAG: PYQAH , SOFEA & SUPERMONITOR

Wait for me YM :)



   




2:46 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*