❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
no title -.-
Friday, March 8, 2013 | 0 comments

Today posting title is no title. hahah apa aku merapu ni? btw Elly dengan Fiey still sakit hati lagi dengan AYAM KAPUR tu. Kitaorang boleh buat apa? sabar jelah selagi mampu. Biar gila asalkan tak kacau life orang macam dia kacau life Elly dengan Fiey.

Lama-lama duduk dalam kelas 3Maju tuh boleh stress. Dahlah guru kelas asyik nak marah-marah je kerjanya. Dengan budak lelaki yang tak matang langsung maca apa dah. Dulu happy je kelas tuh. Tapi masuk bulan 2 semua berubah. Kenapa? Ish kalau boleh Elly nak undurkan masa balik. Nak balik ke tingkatan 1 yang gaduh dengan Fiey last-last boleh jadi bestie :D Takdir. Dulu gaduh sekarang syaang. i mean, sebagai bestie and tak lebih.

And harini ada latihan netball. HAHA. Kulit Fiey yang putih melepak tuh dah rentung. Apatah lagi kulit Elly yang kecoklatan ni dah rentung jugak. kikiki. And? Elly selalu keluar makan malam dengan Fiey. Kitaorang makan dekat kedai yang berhampiran. makan ikar bakar. And Ellt cakap "Fiey harini takyah lah makan ikan bakar" Fiey jawab "Kenapa?" lol. Elly jawab "nanti pekerja kedai tuh tak dapat bezakan aku dengan ikan bakar" lol haha. ALmaklumlah budak sukan kulit mestilah kena rentung kan? WKAAKKAAKAK :D Macam ye je makan ikan bakar. Nama baru bagi ikan bakar ialah ikan rentung k.

Dekat sekolah tuh macam-macam nama panggilan ada. Setan jin itik ayam kapur tonggek raja kapur ayam berak kapur puteri dato' tansri datin puan sri semuaaaaaa ada! siap punya kerja? Elly dengan BFF tersayang Ellylah, Fiey. Kitaorang sekepala tuh hubungan persahabatan kitaorang kekal sampai sekarang. gaduh berapa saat then baik malik. hahaha tak lawaklah gila!

And dulu Elly banyak sangat rahsia dengan Fiey. Demi nak jaga persahabatan kitaorang, Elly terpaksa bongkarkannya. yeahh NO SECRET BETWEEN US. THIS IS WHAT WE CALLED BFF :D Nak jadi bestie yang baik kita tak boleh ada apa-apap rahsia dengan bestie kita. nanti salah faham kan susah. Elok-elok persahabatan tuh terjalin karang terus jadi musuh. :'/

Tapi Elly ni jenis tak pandai jaga hati orang. Tapi bila dengan Fiey, Elly akan sedaya upaya kawal mulut Elly dari cakap bukan-bukan. Elly tengok sikit-sikit dia je jaga hati Elly tapi Elly koyakkan hati dia. kesian dia kan? Dia banyak bersabar dengan Elly dari F1 lagi. So apa salahnya kali ni Elly ubah sikap demi jaga hati dia. 

Btw Fiey, sorrylah tadi main netball. Masa kita nak pergi kedai tuuu. Yang motor sikit lagi nak jatuh. Sebenarnya aku nak kenakan kau je hihihi. Tengok-tengok aku tak jadi. Tapi alhamdulillah aku dapat control motor kalau tak ke longkang lah jawabnya. hehe. And pasal aku balik awal dengan Fyna tuh sebenarnya aku takank hadap muka DATO' AYAM. kan dia ada dekat dengan kedai kan? Dia atas motor dengan KARTUN. Tuh nak balik sebelum angin aku jadi tak elok petang tuu .

klah bye. Fiey don't be mad k. LEBIUUU :*

2:01 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*