❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
MERAPU -.-
Monday, March 11, 2013 | 0 comments

(DONGHYUN, HYUNSEONG, JEONGMIN, YOUNGMIN, KWANGMIN, MINWOO)

Konichiwa. Selamat petang semua. Sebenarnya Elly tak tahu nak update apa. So disebabkan bosan Elly hentam jelah title untuk post ni. Ehh bukan orang nak baca title. Orang nak baca post kan? Ishhh apalahh aku merapu ni -.-

Btw Elly baru je balik dari main latihan netball dekat sekolah. Penat tuh jangan cakaplah. Harini balik lambat sikit pukul 6. Biasanya balik pukul 5.30. Elly balik lambat pon sebab pergi main boleh dengan Fiey tengah padang, Kita berdua je pulak tuh. Yang lain semua pergi berlatih dengan cikgu.

Hahaha. Best gila kot berlatih berdua dengan Fiey. Macam-macam dia buat lawak. Sampai Elly terduduk dekat tengah padang sebab gelak. Memang pecah perut seh kawan dengan dia. Bila kawan dengan Fiey, mesti lupa semua masalah. Humm. That's why I love her very much. But i love my hubby more. k -.-

Harini Elly pergi sekolah tak bawak motor sendiri. Harini ayah hantar sebab ayah nak guna motor. Bila minyak motor full dia nak guna. Tapi bila minyak tinggal suku time tuh dia kasi Elly guna. Humm Tolonglah jangan fikir perempuan naik motor macam Bohsia bagai. Elly bukan orang jenis macam tuh. k. Elly tak suka bergaul dengan budak-budak yang terlalu bergaul bebas ni. Alhamdulillah Fiey pon bukan jenis perempuan suka bergaul ikot suka. Kita kena cari kawan yang SEKEPALA. Bukan SEPERANGAI k. Faham? Tak faham comment k.

So bila time nak balik tuh Ayah Elly jemput Elly dekat pintu pagar. And dekat situ juga Elly merayu nak pergi kedai buku. Bukan nak cari buku untuk rivision. Tapi nak cari majalah e-pop. HEHE. Bulan march punya cover dia BOYFRIEND. Tuh sebab Elly nak sangatttttttt beli. Tapi bila sampai dekat kedai tuh, memang sedih gila. Sebab takde jual e-pop malay. Rasa macam nak menangisss je. :'(

Tapi yang Elly tak sbaar nak tunggu hari esok, Esok kakak angkat kesayangan Elly, Kak Myra nak kasi poster BOYFRIEND Ahhhhhhhhh!!!! Masa dia cakap "Adik, adik nak poster boyfriend?" Time tuh memang happy gila. and Elly cakap jelah "Nak!!!!!!" Then dia jawab "Esok akak bawak untuk adik k" Arghhhh kalau korang nak tahu, Dialah kakak angkat yang paling Elly sayang. Dia kakak angkat yang tak pernah cari pasal dengan Elly. Apa-apa hal, kita orang share-share cerita :)

Klah malas nak update panjang-panjang. Nak pergi mandi. peluh dekat badan pon dah kering sikit so boleh mandi. Tujuan Elly update blog ni sebenarnya untuk keringkan badan je. Mana boleh peluh-peluh mandi berpanau lah badan nanti. Berlapuk-lapuk badan. Btw, Kulit Elly dengan Fiey sekarang dah rentung gila. Afiq dah ada geng dalam kelas. lol :> Rentung sebab sukan takpe. Jangan rentung sebab api k -.-

k, Elly harap snagat Elly dengan fiey terpilih dalam netball tahun ni. Aminn~~~

Usaha tangga kejayaan!

6:51 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*