❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Get your own life please...
Tuesday, March 12, 2013 | 3 comments

Konichiwa. Selamat petang. Hari ni Elly update blog lagi. Seriously harini Elly sakit hati dengan bangla-bangla dekat sekolah tuh. HAHAHAHA Tapi serious bila fikir balik macam lawak pulak. Yang diorang nak terasa apasal? Dia tuh ikan rentung ke? Diorang tu akuma ke? ouhhh maybe they get "Shittobukai" Tak tahu apa maksudnya sila comment ye sayang :)

Lepas tuh dekat sekolah stress gila! Orang nak buat kerja boleh memekak. Seripus diorang ni tak takut nak pmr ke? Walaupun mak ayah diorang tak kesah, cuba fikir sikit. Kalau perempuan takpe kot suami boleh tanggung. Tapi kalau lelaki tak belajar, dah besar nak kerja apa? Nak tanggung anak bini kau makan apa? Aku yang perempuan ni pon risau dah besar jadi apa. Kau yang lelaki boleh buat stupid ye *bahasa lebih sopan*

And dekat sekolah tadi Kak Myra kasi Elly poster boyfriend lagi. YIIIHAAAA!! Mula-mula dia sakat Elly dia cakap dia tak bawak. Tapi last-last bila dia tengok muka kesian Elly ni, dia terus senyum and cakap "Akak bawak lah" Hehe. Lepastuh dia gelakkan Elly :< Sedih taw hati kitaaaa :<

And kepada Elia, Sorry ye Elly tak boleh nak ajar Elia. Elly busy sangat naik form 3 ni. Kerja sekolah berlambak nak kena siapkan folio PMR lagi. Dengan latihan sukan dekat sekolah sampai kulit Elly rentung macam ikan hangus dekat kelas Elly tuh :>

Tapi kalau Elly ada masa nanti Elly ajar k. Don't worry just tak janjilah. Sebab Elly ni tak reti snagat nak mengajar orang. But I'll try for you :) All the best k syaang :)
Korang tolonglah doakan Elly dengan BFF Elly terpilih dalam sukan netball tuh. I hope so :>



Bye iloveyou.

7:00 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*