❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
I AM YOUR... BOYFRIEND!!
Thursday, February 7, 2013 | 0 comments


Lawakan gambar ni? first time buat gambar gerak-gerak ni dalam box. setelah sedaya upaya mencuba akhirnya berjaya!!!! Btw, gambar tuh semua aku amek dekat MV Boyfriend :D

Seriouslyy sekarang ni aku batak gila dekat Jo Young Min. And harini happy gila sebab kak Myra kasi aku poster Boyfriend yeahhh I'm so happy as happy as alark. Thanks kak Myra. Elly sayangggg akak. Dia kata kalau ada gambar Boyfriend, nanti dia bagi aku lagi. Yahoooo happy gila gila gilaaa!!!!

Yang rambut kuning tuhlah jejaka hati akuu. Aku jadi batak dia dia semenjak mimpi dia. Ya Allah bangun pagi tuh terus jantung aku berdegup kencang. aku tak tahu. Sejak tuh bila tak tengok gambar atau MV lagu-lagu Boyfriend boleh rasa macam nak matiii. 

Aku nak sangat pergi korea nak jumpa Jo Young Min. Lagupin aku dengan dia selang 3 tahun je. Dia lahir tahun 1995 aku 1998. So kalau aku umur 20 tahun dia takdelah tua mana. Dia baru umur 23 tahun. hehe.

Sampaikan aku jadi gila dengan dia. Sampai rasa macam nak kawen je dengan Young Min. Ya Allah aku tak pernah sukakan lelaki seangau ni. Ni baru kali pertama aku suka lelaki sampai jadi separuh gila!
ok bye!

SARANGHAE YOUNG MIN OPPA!

6:02 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*