❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Miss Him So Badly.
Sunday, February 10, 2013 | 0 comments

HeHe. Post harini maybe banyak sikit. Harini je nak dekat 5 post aku update. Harini happy sangat aku rasa semenja dua ni.

Semalam pergi KL. Hehe. Dapat jalan-jalan dengan Young Min. Kikikik. Aku bawak gambar Young Min kehulur hilir. Sebab aku tak boleh kalau tak pandang dia sesaat. Rasa nak matiiiiii je tahu. Tadi kakak aku bukak TV 393 Dia nak tengok cerita korea apa. Tapi masa tuh takde drama korea. Cuma ada consert dia. So kakak kau tengoklah. Aku pon layan je....

Bila dah lama tengok tuh rasa macam bosan sangat. Aku cakap dekat kakak aku "Akak kumpulan Boyfriend ada tak dia tunjuk tadi?" Kakak aku jawab "Takde. Yang ada Miss A, MBLAQ, 4Minutes, T-ara, 2Pm je." Aku jawab " Ermmm bosannn!" And terus hadap computer balik.

Bila dah habis cari gambar Young Min kat fb dia, Aku pon nak cakap dekat kakak aku Suruh alih TV lain. Ni lagu tah apa-apa je. Tapi Alhamdulillah aku tak cakap lagi. Sebab masa aku nak log out FB nak cakap dekat kakak kau suruh alih TV, Dia terus jerit "Qila boyfriend!" Nabil dengan Awis pon cakap "Aah Qila Boyfriend. Lagu Janus" Aku dengan sepenatas kilat bangun dari kerusi duduk betul-2 kat depan TV. 

Then bila tengak fokus tengok diorang buat show, Kakak gtaw mama "Mama nilah gambar lelaki yang Qila selalu tengok 24jam. Sampai tidur pon letak gambar dekat sebelah" Mama aku jawab "Lahhh mama ingatkan lelaki mana. Tapi boleh tahan juga orangnya" Mama, Qila dah lama kawen dengan Young Min tuh mama baru nak perasan? Tu menantu mama!!!! Sampai hati mama lupakan suami Qila. Tapi nasib baik mama cakap dia handsome. And memang masa dia buat show tuh seriouslyyyy nampak handsome gila. Kakak aku cakap dia nampak matang. See? Suami siapa????

Tapikan, Masa aku bukak FB dengan Twiter Young Min, Dia cakap 11 Mei 2013 nanti dia pergi JAKARTA, INDONESIA!!! Young Min kenapa awak tak datang Malaysia? Awak tak kesian ke dekat isteri awak yang setia tunggu awak setiap hari ni? Yang selalu tenung gambar awak untuk lepaskan rindu??? Ke awak dah lupakan saya? Kalau awak lupakan saya, Saya janji dengan diri saya yang saya akan cintakan awak sampai nafas terakhir sayaa :'(

Young Min please come backk :'( I really miss you so damn much. I can't live without oxygen.. Opss some mistake. I CAN'T LIVE WITHOUT YOU JO YOUNG MIN. Because you're my OXYGEN.

Young Min is always in my heart forever..

4:05 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*