❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Boyfriend is forever mine!
Tuesday, February 19, 2013 | 0 comments
Hi. Humm Bosan gila kan harini? Well semalam aku dapat 3 majalah e-pop daripada bestie kakak aku, Izzat. E-pop tuh majalah yang penuh pasal artis korea. Dia bagi aku majalah tuh sebab aku yang mintak. HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Tak lawak k. Btw, dia kasi majalah tuh terus. Takyah pulang. Sebab dia dah tak baca.

Balik je sekolah aku terus baca majalah yang cover dia gambar SHINee. Hati aku cakap kalau Pia nampak mesti dia jadi gila. Yeahh dalam majalah yang cover dia gambar SHINee tuh memang ada juga cerita pasal Boyfriend. Dalam 3 4 muka macam tuhlah. Page yang lain banyak gambar SHINee. ish!

Dah habis baca majalah yang tuh, aku baca pulak majalah yang kedua. Cover dia gambar B2ST. Buka first page je huh SHINee lagi! Tapi lepak belek-belek page yang lain, nasib ada 2 page pasal Boyfriend. Selamat buku tuh aku tak koyak. Tapi dalam magazine yang tuh pon banyak gila pasal SHINee. Lagi-lagi banyak muka Min Ho. 

Baca punya baca dah habis pon. And tibalah masanya untuk baca majalah yang terakhir. Cover majalah SNSD atau dikenali sebagai Girls Generation. Ni satu. Aku boleh terbukak pulak page pasal SHINee. Ishhh. Dalam tiga-tiga majalah yang dia kasi tuh,. Takde satu pon tertinggal gambar SHINee. And majalah yang ni, takde cerita pasal Boyfriend. Yang ada cuma lirik lagu I Yah sang by Boyfriend. Sekurang-kurangnya ada kot boyfriend walaupon hanya lirik lagu.

Tapi kan, dalam hati aku, Kalau lah aku duduk johor lagi sekarang. And still sama Sekolah dengan Pia mesti aku akan kasi dia semua gambar SHINee. Almaklumlah peminat setia SHINee. Tapi malangnya aku bukan duduk dekat Johor lagi. Aku duduk dekat Pahang dah :'( Dah dekat 5 Tahun tak jumpa Pia :'( Rindu Pia.

klah tu je nak cerita daaa~

5:42 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*