❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
11/2/2013 Happy day ever.
Monday, February 11, 2013 | 0 comments
Jo Kwang Min (Younger Twins) -BOYFRIEND BAND

Arghhh 11/2/2013 hari yang paling gembira bagi akuu. yeahh cakap pasal 11/2, 12/2 hari jadi ketua kumpulan boyfriend. Hihihih. Ingat je aku birthday diorangkan? Welll, big fans katakan. :D

Lepas je aku balik dari birthday party dekat dengan area rumah aku ni, dalam pukul 10.13 aku onl fb. Aku tak tahu kenapa masa tuh hati aku tergerak nak bukak fb dulu. Biasanya aku akan bukak ask.fm nak tengok Latisya ada tulis apa-apa tak. Tak pon aku bukak simple site tengok ada apa-apa message tak. 

Bila aku bukak fb, aku fikir nak bukak elly lala dulu ke fb elly aqilah? Then aku buat keputusan bukak elly aqilah. Masa aku dah login, sampai kat news feed aku tengok ada 6 message. aku pon tengok satu persatu dari siapa.

PERTAMA: IEJAH
KEDUA:UCOB
KETIGA: DAUS
KEEMPAT:ZAHID
KELIMA: MAK SEDARA AKU
KEENAM?? HAHAHAHAHA

Lepas dah scrool message kebawah.. sampai yang part keenam tuh yang buat aku happy. sebab apa? SEBAB ARTIS KOREA YANG REPLY MESSAGE AKU!!!!! Serious aku memang minat gilaaa sukaaa gila dekat Boyfriend (KPOP). Apatah lagi YoungMin.

Tapi malangnya yang reply message aku tuh KwangMin, kembar kepada YoungMin. Masa tuh rasa macam nak meloncat je weyhhh. Aku pon bukak message tuh then terus tunjuk kakak aku. Kakak aku cakap wahh untungnyaaa. Mamam aku cakap kenapa? Kakak aku jawab "artis korea reply message dia" Mama dengan ayah aku terus senyumm kan. Macam suka je tengok aku happy nak mampos.

See? KwangMin siap letak love weyh. Mana aku tak happy? Yeahh petang tadi lebih kurang pukul 7 aku ada stalk fb KwangMin dengan YoungMin. Alang-alang dah sampai fb diorang, aku sent message dekat KwangMin yang aku cintakan dia. HAHAHAH. Dekat YoungMin pon aku ada sent tapi dia tak balas :'( Bila aku bukak timeline YoungMin, Hahahaha. YoungMin tak onl fb. kikiki. Sebab post terakhir dia 5hours ago.

Aku dapat original account dia dari link manager diorang dekat YT. Dekat Twitter pon ada link yang sama. So aku bukak tengok-tengok gambar yang ada dalam FB diorang tak sama dengan FB yang nama lain-lain. Faham kan maksud aku? Aku tengok setiap album diorang, mesti ada lebih dari 200 gambar. album pulak banyak haa dari situ aku agak ni FB ori. So aku nak add dah full tapi alhamdulillah dia tak private. kikikiki :D

SARANGHAE BOYFRIEND!


11:47 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*