❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
I'm fall in love with you
Sunday, January 6, 2013 | 0 comments


Haaaa. Tengok lelaki ni. Comel kan? Aku jumpa dia dalam cerita BIG K-Drama. Cerita BIG ni adas 16 episode and sumpah best. Asal balik sekolah terus amek tab/note tengok cerita ni. Wuuu. Memang satu hari pon tak tinggal lah. 

Nama sebenar lelaki ni Shin Won Ho. Nama tah ape-ape tapi muka comel gila :3 Comel kan lelaki ni? Aku rasa aku dah jatuh cinta dekat dia. Ishishish. Jangan malam ni mimpi dia sudah. Tapi kalau mimpi dia best jugak. Mana tahu dapat mimpi kawen dengan dia ke. WAKAKKA --'


See? Comel gila gila gilaaaa kan? huh. Dah lama aku tak cakap gila taw. LOL -,- Geram betul aku tengok muka dia. Bagi aku, Perempuan pon tak comel macam dia taw. And ni masa dia muda. Aku tengok masa dia dah besar sikit. Muka dia lain gila. Serious ingatkan salah orang.


Potongan Episode satu cerita BIG.


Haaa this is the newer. Lain gila kan muka dia? Dah tak comel dahh. Makin handsome jehh. Ishh untungnyaalah siapa dapat dia ni. 






2:04 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*