❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
heartache
Monday, January 28, 2013 | 0 comments
hye guys. first time aku update blog guna galaxy note. haha. agak kekok sikit. well harini post kita pasal perli² orang. mampus kau nak terasa ke tidak. that is not my problem. but that yours!

sebenarnya aku sakit hati dengan hamba Allah yang gemuk tapi perasan kurus. ishh tak sedar diri betulkan? kesiann dhoo  hahaha stupido 

aku sakit hati mmg dah lama gila. aku tak tahu apa prob dia denga. aku. ehh kita FAMILY tak puas hati jumpa depan lah bongok! apasal main update blog ha babi? kena babi free dengan aku 

ishh dalah masatuh fitnah aku dengan iejah! kebabian apakah? aku bajett ke hape ke takde mak bapak atok nenek family kau meninggalkan? so shadap lah. orang tegur menjawab.

kau tak payah bak menggata aku sangat cakap aku selalu kutuk kau. kau pon sama jelah. selama ni kau lupa yabg aku tahu ym kau kan? sabar jelah aku dengann baby Qilla ni. suka menyakitkan hati orang. dah arr malas. orang lain terasa pergi matii!!!!!! thanks.



4:28 PM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*