❝ No matter how hard and difficult it is, I will always smile like an idiot ❞
Well done Fierra!
Tuesday, December 18, 2012 | 0 comments


Tadi aku ada stalk blog Fie. Alhamdullilah dia dengan adik dia dah pandai edit blog sendiri. Lepasni takdelah blog diorang hancur ke apa ke diorang susahkan aku lagi. HAHAH. Btw aku tak kesah kalau diorang yang susahkan aku. Tapi kalau orang lain memang aku berkira gila. Aku dengan Fie/Fiella ni tak berkira sangat sebab diorang memang kawan baik aku. Dalam banyak-banyak kawan, Diorang je yang paling rapat dengan aku. Sebab tuh aku sayang dekat diorang. Tapi aku lebih sayang dekat Fierra. Lol xD

Fiella tuh dia muda setahun je dari aku. Tapi kau tak kesah pon dia tak panggil aku kakak. Sebab aku geli sikit orang yang rapat dengan aku panggil aku kakak. Rasa macam aku ni tua sangat. HAHAH. So better guna kau-aku. Mungkin itu lebih memesrakan. HAHAHA.

Btw, Fie/fiella. Korang dah retikan nak edit blog sendiri? So kalau ade apa-apa yang korang tak tahu just malu gtaw aku k. Buat macam biasa. Nanti aku try ajar kau. Don't worry my sayang :*

And one more important thing, Fierra tolong tukar header twitter kau boleh tak? Meluat dohh aku tengok gambar tuh. Dahlah buruk. Senyum macam kuda -.- LOL. Nak letak gambar aku tuh pilihlah yang tomey-tomey sikit. Jangan yang rupaaa gitu. Malu lahhh :'/

oklah bye. Just for Fierra & Fiella

12:01 AM

Message(s)

Credits

layout by inexplicable
inspired by optica

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
*